به گزارش خبرنگار مهر، حجت اسلام محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری مهمان ویژه این مراسم بود.
امروز در این مراسم حجت الاسلام احمد مطهری اصل به عنوان امام جمعه جدید تبریز معرفی شد.
نماینده جدید ولی فقیه در آذربایجانشرقی در این مراسم گفت: برایم سخت است به جای سرورم، رفیقم و محبوبم قرار بگیرم. برای اداره استان مدیران با من صادق باشند.
حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل گفت: خدا شاهد است که به هر دری زدم تا این مسئولیت بسیار سنگین را به عزیز دیگری محول کنند، اما نشد و گاهی احساس کردم که این اصرار بنده به مرز بی ادبی میرسد، اما وقتی آقای گلپایگانی فرمودند که حضرت آقا خودشان تاکید دارند تا این مسئولیت را بپذیرم، امر ایشان را بر دیده منت گذاشته و حکم ایشان را بالای سرم گذاشتم و امیدوارم در این راه و مسئولیت بسیار سنگین روسفید باشم.
وی افزود: بسیار سخت است که به جای سرورم، محبوبم و رفیقم حضرت آیت الله شهید آل هاشم باشم، در این راه از همه میخواهم که دست مرا بگیرند و همراه این حقیر باشند تا کارها خوب پیش برود.
وی خطاب به مدیران استان گفت: برای اینکه بتوانیم شرایط استان را به بهترین نحو پیش ببریم با من صادق باشید.
نظر شما