پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۵۵

گاردین خبر داد:

علاقه مورینیو برای جانشینی بنیتز در لیورپول

علاقه مورینیو برای جانشینی بنیتز در لیورپول

خوزه مورینیو سرمربی پیشین تیم فوتبال چلسی، علاقمند است جانشین رافائل بنیتز در تیم لیورپول شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، در حالی که شایعاتی مبنی بر حضور خوزه مورینیو در تیم های رئال مادرید و بارسلونا به گوش می رسد اما این مربی پرتغالی علاقمند است هدایت تیم فوتبال لیورپول را بر عهده بگیرد. خانواده مورینیو زندگی در لندن را دوست دارند البته با رطوبت و سرمای این شهر کنار نمی آیند. این درحالی است که شهر لیورپول به لحاظ شرایط جوی با لندن متفاوت است.

موضوع پیوستن مورینیو به تیم فوتبال لیوپول درحالی مطرح می شود که چندی پیش در رسانه ها شایعه شد این مربی قراردادی داخلی با باشگاه میلان منعقد کرده است اما خود او می گوید سیاست باشگاه میلان بدین صورت است که مربی بعدی خود را از میان بازیکنان قدیمی این تیم انتخاب می کند.

بایرن مونیخ هم دیگر باشگاهی است که پس از اعلام هیتزفلد مبنی بر خاتمه همکاری با این تیم، به دنبال یک مربی بزرگ می گردد. بکن باوئر، رئیس بایرن گفته:" مورینیو؟ چرا که نه. ما به دنبال یک مربی بزرگ می گردیم و فکر می کنم مورینیو برای این سمت مناسب باشد.

کد خبر 616815

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha