پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۳

دادستان عمومی وانقلاب شهرستان کهنوج خبر داد؛

بازداشت قاچاقچی بزرگ موادمخدر و عامل شهادت ۲ پلیس کهنوجی

بازداشت قاچاقچی بزرگ موادمخدر و عامل شهادت ۲ پلیس کهنوجی

کرمان- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج گفت: یکی از بزرگترین سرکرده های باندهای فعال قاچاق مواد مخدر در جنوب و شرق کشور و عامل شهادت ۲ نفر از پرسنل کادر انتظامی کهنوج، بازداشت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امید رضایی با اشاره به بازداشت قاچاقچی بزرگ مواد مخدر و عامل شهادت ۲ پلیس کهنوجی در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: شامگاه شنبه در یک عملیات هماهنگ و مسنجم اطلاعاتی، این شرور سابقه دار و مسلح، در تور اطلاعاتی جان بر کفان یگان تکاوری فراجا قرار گرفت.

وی افزود: این شرور قصد عبور از پهنای جغرافیایی استان کرمان را داشت که در یکی از محورهای مواصلاتی شمال استان کرمان بازداشت شد.

رضایی بیان کرد: فرد دستگیر شده (الف. ب) در سال ۱۳۹۳ در درگیری مسلحانه قاچاقچیان مواد مخدر در چهارراه عشایری کهنوج، اقدام به شهادت دونفر از پرسنل کادر انتظامی کهنوج و مجروح کردن ۴ نفر از مأموران فراجا کرده بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج گفت: در پرونده سیاه این متهم سوابق شرارت متعددی از جمله قتل بیش از ۳ نفر از شهروندان بی گناه استان سیستان و بلوچستان نیز ثبت شده است.

وی ادامه داد: همچنین حمل و ترانزیت مسلحانه مواد مخدر، سرقت‌های مسلحانه و سوابق کیفری متعدد دیگر در پرونده این شرور ثبت است.

رضایی تاکید کرد: برخورد دستگاه قضائی و نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی در برخورد با اشرار و مخلان نظم و امنیت عمومی جامعه سخت و عبرت آموز خواهد بود.

کد خبر 6178397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha