پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ دی ۱۳۸۶، ۹:۲۹

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل: عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون به نقل از خبرگزاری ها به شرح زیر است.

- در مرحله دوم انتخابات درون حزبی تعیین نامزد برای انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 آمریکا در ایالت نیوهمپشایر "هیلاری کلینتون" از حزب دموکرات و "جان مک کین" از حزب جمهوریخواه به پیروزی دست یافتند.

- سازمان ملل متحد، نیروهای ارتش سودان را به حمله به کاروان خودروی امدادرسان نیروهای صلحبان خود در منطقه دارفور متهم کرد.

- "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و "ایهود اولمرت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته و در آستانه سفر رئیس جمهور آمریکا به منطقه توافق کردند مذاکراتشان را درباره مسائل مهم آغاز کنند.

- طبق تازه ترین نظرسنجی، نیمی از کارکنان دستگاه دیپلماسی خارجی آمریکا اعتقاد دارند "کاندولیزا رایس" عملکرد ضعیفی دارد.

- وزارت دفاع آمریکا ادعا کرد نوارهای صوتی و تصویری از حادثه هشدار قایقهای ایرانی به ناوهای آمریکایی در تنگه هرمز را در اختیار دارد.

- به گفته دیپلماتها،ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی مذاکرات خود را درباره رفع ابهامهای باقیمانده درباره برنامه هسته ای ایران را در تهران آغاز کردند.

-"جرج بوش" و"عبدالله گل" رؤسای جمهور آمریکا و ترکیه دیشب در گفتگوهای خود در واشنگتن تاکید کردند برای مقابله با شورشیان کرد پ ک ک با یکدیگر همکاری کنند.

- جرج بوش رئیس جمهور آمریکا امروز برای سفری چند مرحله ای به خاورمیانه، واشنگتن را ترک کرد.  

کد خبر 618081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha