پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۶ اسفند ۱۳۸۲، ۱۴:۱۴

معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي : از سال آينده

اعتياد رانندگان وسايل نقليه عمومي آزمايش مي شود

اعتياد  رانندگان وسايل نقليه عمومي آزمايش مي شود

معاون راهنمايي و رانندگي ناجا اعلام كرد : از سال آينده رانندگان وسايل نقليه عمومي تست اعتياد مي شوند .

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر سردار محسن انصاري در حاشيه همايش تخصصي معاونت راهنمايي و رانندگي ناجا كه صبح امروز در ستاد فرماندهي نيروي انتظامي برگزار شد ،  با بيان اين مطلب گفت : در نوروز سال 83 نيز همچون سالهاي گذشته امنيت جاده ها تامين مي شود و در همين راستا به منظور حفظ امنيت جاني و كاهش تصادفات جاده اي ،  تمام رانندگان وسايل نقليه عمومي مورد آزمايش اعتياد قرار خواهند گرفت .

وي تصريح كرد : با تقويت و نوسازي ناوگان پليس نحوه خدمت رساني به مردم بهتر خواهد شد و از اهداف سال آينده راهنمايي و رانندگي نيز آموزش پرسنل راهور ، صدور گواهينامه بين المللي ، رسيدگي بيشتر به مسئله ترافيك، ارتقاي فرهنگ ترافيك و عمق بخشيدن به برنامه هاي اجرا شده در سال جاري است.

معاون راهنمايي و رانندگي ناجا در ادامه خاطرنشان كرد: از 23 برنامه اجراشده در بخش راهنمايي و رانندگي 15 اقدام آن تحولي و با هدف كاهش ناهنجاري هاي ترافيكي، اصلاح ترافيك، كاهش تصديگري و مشاركت مردمي، مكانيزه كردن  خدمات و استفاده از فن آوري در سال 82 بوده است.   

گفتني است پيش از اين اعلام شده بود 10 درصد رانندگان وسايل نقليه عمومي به استفاده از مواد مخدر معتادند و همين امر امنيت مسافران را به مخاطره مي اندازد .

کد خبر 61819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha