به گزارش خبرگزاری مهر،"هوشیار زیباری" درگفتگو با روزنامه الشرق الاوسط درباره روابط بغداد و واشنگتن گفت : عراق در ماه جولای آتی، توافقنامه ای را در زمینه همکاری امنیتی، سیاسی و اقتصادی طولانی مدت با آمریکا قطعی می کند.
وزیرامورخارجه عراق درادامه افزود: از اولویتهای دولت عراق در حال حاضر مذاکراتی است که با دولت آمریکا آغاز می شود و به احتمال زیاد در جولای سال جاری میلادی به پایان می رسد.
وی با اشاره به اینکه محور مذاکرات مذکور درباره آینده روابط دوجانبه بغداد و واشنگتن است، گفت: دراین مذاکرات به جزئیات امور و مسائل فنی و حقوقی برای تنظیم روابط دوجانبه پرداخته می شود.
ماموریت نیروهای آمریکایی مستقردرعراق، تسلط آنان بر نیروهای عراقی و مسائل سیاسی و مصونیتهای حقوقی و امنیتی و مدت باقی ماندن آن از دیگر موضوعاتی است که درمذاکرات عراق و آمریکا به آن پرداخته می شود.
وی درادامه با اشاره به توان مالی کشورش برای خرید سلاحهای جدید، گفت: این امکان برای عراق وجود دارد که دو گردان نظامی به ارتش اضافه کند.
نظر شما