پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ دی ۱۳۸۶، ۱۳:۲۰

هشدار جدی مشرف به واشنگتن:

هرگونه دخالت نظامی آمریکا در پاکستان "تهاجم" تلقی می شود

هرگونه دخالت نظامی آمریکا در پاکستان "تهاجم" تلقی می شود

رئیس جمهوری پاکستان امروز هشدار داد که هرگونه دخالت یکجانبه در خاک کشورش ازسوی نیروهای آمریکایی در افغانستان را به عنوان "تهاجم" در نظر خواهد گرفت و با آن مقابله می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "پرویز مشرف" روز جمعه در گفتگو با روزنامه سنگاپوری "استریتز تایمز" گفت: هرگونه حضور نیروهای آمریکایی یا ائتلاف در مناطق قبیله ای در پاکستان به عنوان نقض حاکمیت این کشور در نظر گرفته خواهد شد و با آن برخورد متقابل می شود.

برخی کاندیداهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیروهای این کشور را به پیوستن به ارتش پاکستان برای مبارزه علیه شورشیان القاعده و تعقیب "اسامه بن لادن" رهبر این شبکه فراخوانده اند.

مشرف افزود: من هر کسی را که به کوههای ما وارد شود، به چالش می کشم.

وی همچنین از پیشنهاد "هیلاری کلینتون" برای نظارت آمریکا و انگلیس بر زرادخانه هسته ای پاکستان انتقاد کرد.

مناطق قبیله نشین شمال غرب پاکستان به عنوان پناهگاه امنی برای نیروهای طالبان و القاعده شناخته شده که از آنجا برای انجام عملیات در داخل افغانستان استفاده می کنند.

کد خبر 619258

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha