پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ دی ۱۳۸۶، ۱۵:۵۳

آیت الله جوادی آملی:

مداحان حق محرم را ادا کنند

خبرگزاری مهر: آیت الله جوادی آملی گفت: مداحان باید حق ماه محرم را ادا کنند و از بیان مسائل خرافی بپرهیزند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، امام جمعه موقت قم در خطبه ‌های این هفته نمازجمعه اظهار داشت: نهضت عاشورای حسینی باید به صورت صحیح و مناسب برای جوانان ما تبیین شود و از انحراف و خرافه ‌گرایی به دور باشد.

وی افزود: مجلس عزاداری امام حسین(ع) نباید به گونه‌ ای باشد که تنها مصائب اهل ‌بیت(ع) بیان شود بلکه باید در این گونه مجالس مسائل مختلف همچنین توطئه‌ های دشمن بیان شود.

آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه دشمن اسلام در دوران امامت امام حسین(ع) معاویه و هم‌ اکنون بوش است، تصریح کرد: این گونه مسائل باید برای مردم بازگو شود و از بیان برخی مسائل پیش‌ پا افتاده که موجب انحراف می‌شود، جلوگیری شود.

وی بیان داشت:‌ سبک و اشعار مداح باید به گونه ‌ای باشد که تاثیر بسزایی در جوانان بگذارد و آنها را با مسائل مختلف آشنا سازد.

امام جمعه موقت قم در ادامه با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه یادآور شد: این سفر مسئله ‌ای جز ننگ و مشکل در پی نداشت و باعث پاره ‌ای از مشکلات برای مردم مظلوم فلسطین شد.

وی ادامه داد: بوش با سفر خود می‌خواهد صهیونیست را به رسمیت بشناسد و به کشتار مردم فلسطین ادامه دهد.

آیت الله جوادی آملی گفت: آمریکا می‌خواهد اتحادیه عرب و اروپا را علیه ایران بسیج کند و از دستیابی ایران به انرژی صلح آمیز هسته ‌ای جلوگیری نماید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هفته امر به معروف و نهی از منکر بر احیای عملی این فریضه در کشور تاکید کرد.

جوادی آملی اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر فریضه واجب در اسلام است و با احیای آن می ‌توان از بسیاری مشکلات جلوگیری کرد.

امام جمعه موقت قم همچنین با اشاره به سرمای بی ‌سابقه در کشور از زحمات مسئولان در خصوص رفع مشکلات مردم تشکر کرد.

وی ادامه داد: با توجه به سردی هوا و قطع گاز در برخی ماطق، مردم باید در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند.

کد خبر 619350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha