پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ دی ۱۳۸۶، ۹:۳۳

سرمای اخیر برگزاری 4 کنکور سراسری را به تعویق انداخت

سرمای اخیر برگزاری 4 کنکور سراسری را به تعویق انداخت

سرمای اخیر که موجب تعطیلی بسیاری از دانشگاههای کشور شد مسئولان برگزاری کنکورهای سراسری را بر آن داشت تا برگزاری چهار کنکور سراسری را به تعویق انداخته یا زمان برگزاری آزمون را تمدید کنند.

تغییر در زمان برگزاری کنکور کاردانی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار مهر، در روزهای آغازین سرمای هفته گذشته مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که زمان برگزاری کنکور کاردانی این دانشگاه تغییر یافته است.

بر این اساس، آزمونهای کاردانی پیوسته و ناپیوسته سال 1386 دانشگاه آزاد اسلامی روز سه شنبه 25 دی ماه برگزار می شود.
با توجه به برودت هوا و شرایط اقلیمی کشور و بوجود آمدن اختلاف در سفرهای برون شهری، بسیاری از داوطلبان آزمونهای کاردانی پیوسته و ناپیوسته خواستار تعویق برگزاری این آزمون ها شدند که براین اساس دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم گرفت جهت آسایش و رفاه حال داوطلبان، آزمونهای مذکور که پیش از این قرار بود در روز جمعه 21 دی ماه برگزار شوند را به تعویق انداخته و آن را به روز 25 دی ماه موکول کند.

داوطلبانی که تا کنون موفق به دریافت کارت ورود به جلسه خود نشده اند، می توانند تا روز دوشنبه 24 دی ماه جهت دریافت کارت ورود به جلسه خود به محل های توزیع کارت که جدول آن بر روی سایت مرکز آزمون به آدرس www.azmoon.net و خبرگزاری دانشگاه آزاد اسلامی www.ana.ir قرار دارد مراجعه کنند.

تعویق زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد 87

زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد 1387 بر اساس اعلام سازمان سنجش به تعویق افتاد.

به گزارش مهر، سازمان سنجش آموزش کشور با توجه به شرایط سخت جوی و بدی آب و هوا در چند روز گذشته و احتمال ادامه آن در روزهای آینده در سراسر کشور که موجب تعطیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و به تعویق افتادن امتحانات پایان ترم و تداخل زمانی این امتحانات با آزمون کارشناسی ارشد سال 1387 شده است، همچنین به دنبال درخواست تعداد زیادی از دانشگاهها و داوطلبین، اقدام به تغییر زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 87 کرد.

بر اساس موافقت وزیر علوم تحقیقات و فناوری آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی ( دوره های کارشناسی ارشد نا پیوسته داخل) سال 1387 در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه 1 اسفندماه، پنجشنبه 2 اسفندماه، جمعه 3 اسفندماه و صبح شنبه 4 اسفندماه سال 1386 برگزار می شود.

به گزارش مهر، پیش از این قرار بود آزمون کارشناسی ارشد سال 1387 در روزهای 10، 11، 12 و 13 بهمن ماه سال جاری و یک ماه زودتر از سالهای گذشته برگزار شود.

تعویق برگزاری آزمون برگزاری دارندگان مدرک معادل کارشناسی 86

سازمان سنجش آموزش کشور زمان برگزاری آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی 86 را اعلام کرد.

به گزارش مهر، با توجه به شرایط سخت جوی و بدی آب و هوا در چند روز گذشته و احتمال ادامه آن در روزهای آینده و درخواست داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون مذکور، آزمون دارندگان مدرک معادل کارشناسی سال 1386در بعد از ظهر روز شنبه چهارم اسفندماه سال 1386 برگزار می شود.

تمدید مهلت زمانی برای داوطلبان مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی پزشکی

مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت اعلام کرد: کلیه داوطلبینی که موفق نشده اند در تاریخ چهارشنبه 19 دی ماه در مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی پزشکی حضور یابند می توانند در روزهای پنجشنبه و جمعه 20 و 21 دی ماه در وزارت بهداشت حضور پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز سنجش اعلام کرده است: مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دستیاری رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت سال تحصیلی 87-86 بدون تغییر زمانی از چهارشنبه 19 دی ماه آغاز شده است و افرادی که نتوانسته اند در موعد مقرر در این مصاحبه حضور یابند می توانند در روزهای باقیمانده در این آزمون شرکت کنند.

مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت تأکید کرده است: مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) و دستیاری رشته های علوم پایه پزشکی و بهداشت سال تحصیلی 87-86 در روزهای پنجشنبه و جمعه در تاریخ های 20 و 21 دی ماه سال جاری براساس جدول اعلام شده در مرکز سنجش آموزش پزشکی واقع در شهرک قدس (غرب) - میدان صنعت - خ سیمای ایران ، بین فلامک و زرافشان، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار خواهد شد.

آزمون کتبی دکتری تخصصی (Ph.D) و دستیاری رشته های علوم پایه پزشکی سال جاری روز جمعه 9 آذرماه با رقابت 2 هزار و 724 نفر داوطلب در 29 رشته برگزار شده است و مرحله آزمون شفاهی به مدت سه روز و بر اساس برنامه زمانی اعلام شده در وزارت بهداشت برگزار می شود.

آزمون مرحله دوم شامل بررسی توانائیهای علمی و قدرت انتقال مطالب، سوابق آموزشی - پژوهشی و میزان تسلط به زبان تخصصی است. همچنین داوطلبان باید مدارک مستند دال بر سوابق آموزشی و پژوهشی خود را جهت ارائه به هیئت مصاحبه کننده به همراه داشته باشند.

غیبت یا عدم شرکت داوطلبین در آزمون مرحله دوم ( مصاحبه) به هر دلیل، به منزله انصراف بوده و انجام مصاحبه مجدد برای این داوطلبین امکان ‌پذیر نیست.

نحوه و زمان مصاحبه پذیرفته شدگان واجد شرایط استفاده از آئین نامه ظرفیت مازاد پذیرش دانشجو دکتری تخصصی به تعداد دو برابر ظرفیت پذیرش مازاد در اطلاعیه بعدی به اطلاع داوطلبان خواهد رسید. 

کد خبر 619523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha