سرپرست گروه موسیقی کر آکادمیا درباره کیفیت برگزاری بیست و سومین جشنواره موسیقی فجر به خبرنگار مهر گفت: "جوانگرایی از ویژگیهای مثبت جشنواره موسیقی فجر امسال به خصوص در بخش رقابتی بود. اجرای گروههای جوان موسیقی نشان از وجود استعداهای درخشان در حوزههای مختلف است. بنابراین بحث حمایت از این گروههای جوان باید جدیتر از گذشته مطرح شود."
فرید عمران خاطرنشان ساخت: "بارها و بارها به چشم خود دیدهام که اغلب این گروههای جوان به دلیل نبود فضای مناسب برای تمرین در گاراژها و پارکینگ خانه تمرین میکنند و در نهایت بدون هیچ پشتوانه مالی و معنوی و کاملا خودکفا روی پای خود میایستند. بنابراین بر مسئولان واجب است این گروهها را به هر شکل ممکن دریابند تا آنها در سایه حمایتهای مالی بتوانند به اجراهایی ایدهآل و استاندارد دست یابند."
رهبر ارکستر موسیقی کر آکادمیا با انتقاد از کیفیت صدا در سالنها گفت: "سیستم آکوستیک هم در اجراهای داخلی و هم بینالملل استانداردهای لازم را نداشت. قبل از هر اجرا زمانی که میزان فروش بلیت را جویا میشدیم میگفتند بلیت همه صندلیها فروخته شده، اما وقتی سر اجرا حاضر میشدیم عملا میدیدیم نصف سالن خالی است و متاسفانه این اتفاق در هر دو اجرای گروه موسیقی کر آکادمیا اتفاق افتاد."
این کارشناس موسیقی در ادامه افزود: "یکی از نقاط ضعف جشنواره موسیقی فجر این بود که تمام ارزیابیها در اجراها و شیوه نوازندگی نوازندهها در گروه خلاصه میشد. در حالی که شعار دبیر جشنواره از آغاز مبنی بر تکرار نشدن قطعات و آثار بود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد. وقتی یک جشنواره در سطح بینالملل مطرح میشود، باید جنبههای مختلف آن بررسی شود. مثلا میشد بخشی ویژه برای داوری رهبران ارکستر در نظر گرفت و کیفیت رهبری را هم ارزیابی کرد."
عمران در پایان خاطرنشان ساخت: "در مراسم اختتامیه بیست و سومین جشنواره موسیقی فجر حکم دبیری آقای روشنروان برای سال آینده اعلام شد و این هنرمند کارکشته با توجه به تجربه اخیر میتواند از همین حالا برای بهبود کیفیت جشنواره بیست و چهارم از وجوه مختلف مانند چگونگی انتخاب گروههای دست اول خارجی و بکارگیری ایدههای تازه در جذب نیروهای جوان و حرفهای برنامهریزی کند و اقدام لازم را برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره انجام دهد."
نظر شما