پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۸۶، ۱۴:۰۵

جایزه‌های بنی‌اعتماد به موزه سینما اهدا شد

جایزه‌های بنی‌اعتماد به موزه سینما اهدا شد

رخشان بنی‌اعتماد 53 جایزه ملی و بین‌المللی و همچنین چند فیلمنامه، کتاب و لوازم صحنه فیلم‌های خود را برای ثبت در تاریخ به موزه سینما هدیه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این جوایز از سال 1366 تا کنون به 9 فیلم بلند سینمایی "خارج از محدوده"، "زرد قناری"، "پول خارجی"، "نرگس"، "روسری آبی"، "زیر پوست شهر"، "روزگار ما"، "گیلانه" و "خون‌بازی" اهدا شده است.

نخستین جایزه بین‌الملی بنی‌اعتماد سال 1366 از سوی جشنواره فیلم‌های کمدی ایتالیا برای "خارج از محدوده" و آخرین آنها جایزه بهترین کارگردانی جوایز آسیا پاسیفیک بود که امسال به "خون بازی" هدیه شد. بنی‌اعتماد که عنوان بهترین کارگردان زن آسیا را از جشنواره دهلی نو کسب کرده در 34 سال فعالیت هنری علاوه بر ساخت 9 فیلم سینمایی چند فیلم مستند نیز تولید کرده است.

وی موفق به دریافت چند جایزه بین‌المللی از جشنواره‌های لوکارنو، مونترال، تورین، جشنواره آسیایی رم و بنیاد پرنس کلاوس هلند شده و داوری چند دوره جشنواره فیلم فجر، ریاست هیئت داوری بخش بین‌المللی این جشنواره و داوری چند جشنواره بین‌المللی چون  تورین، لوکارنو، دهلی، مونترال، مسکو، قاهره و محیط زیست ژاپن را در پرونده هنری خود دارد.

بنی‌اعتماد در یادداشت همراه اهداء جوایز خود به موزه سینما نوشته است: "روزگاری تصمیم داشتم در حراجی بین‌المللی همه جوایزم را بفروشم و از محل نقدینه آن بنیادی برای توانمندسازی زنان نان‌آور برپا کنم. این آرزو هنوز با من است و به عنوان وصیت از موزه سینما می‌خواهم هر زمان راهکاری برای آن پیدا کرد این خواسته را عملی کند. مسئولیت این بنیاد را به باران و تندیس می‌سپرم که هر دو دغدغه‌های مادر را به خوبی می شناسند."

کد خبر 619786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha