پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ دی ۱۳۸۶، ۹:۰۳

محمدتقی رهبر: عزاداری شایسته امام حسین(ع) ضامن بقای اسلام است

محمدتقی رهبر: عزاداری شایسته امام حسین(ع) ضامن بقای اسلام است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه عزاداری شایسته امام حسین(ع) ضامن بقای اسلام و تشیع است، گفت: همین عزاداریها در بسیاری از برهه های تاریخی الگو و سبب ایستادگی مردم در برابر ظلم بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد تقی رهبر عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ستاد اطلاع رسانی پنجمین نمایشگاه عطر سیب گفت: تداوم و حفظ برگزاری مراسم عزاداری امام حسین (ع) در طول 14 قرن نشان از زنده بودن حماسه حسینی در تمام اعصار دارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به سخنان حضرت ابوالفضل (ع) در تعزیه اشاره و تصریح کرد: اگر می خواهیم در عزاداریها بر قلوب عزاداران تأثیر بگذاریم می توانیم از سخنان آن حضرت برای مردم بگوییم و مردم را با آن سرمایه های دینی بیشتر آشنا کنیم.

محمدتقی رهبر با بیان اینکه شایسته نیست برخی از رفتارهایی که در اسلام نبوده وارد عزاداریها شوند، گفت: در عزاداریها نباید وارد خرافات شد و از آلات موسیقی غربی استفاده کرد، تمام هیئتها باید سنگین، متین و آبرومند به عزاداری سید الشهدا بپردازند.

وی از عزاداری به شکل سنتی یاد کرد و گفت: امام راحل تأکید بسیار داشتند که عزاداریها به شکل سنتی برگزار شود و چقدر مقبول تر است که اینگونه باشد.

پنجمین نمایشگاه عطر سیب به منظور اهدای اقلام فرهنگی و تجهیز هیئتهای مذهبی از 12 تا 23 دی ماه در فرهنگسرای بهمن پذیرای بازدیدکنندگان است.

کد خبر 620078

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha