پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ دی ۱۳۸۶، ۱۶:۴۴

فرانک پاگلزدورف:

پیشنهاد تیم ملی ایران را رد کردم / فکر نمی کردم تیم های ایرانی این گونه بازی کنند

پیشنهاد تیم ملی ایران را رد کردم / فکر نمی کردم تیم های ایرانی این گونه بازی کنند

سرمربی تیم فوتبال هانزاروستوک آلمان گفت: از تیم ملی و برخی باشگاه های ایرانی پیشنهاداتی داشتم اما به علت تعهد به باشگاهم آن را نپذیرفتم.

به گزارش خبرنگارمهر، فرانک پاگلزدورف که پس از دیدار روز گذشته با راه آهن تهران در جمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: من با هانزاروستوک قرارداد دارم و به عنوان یک مربی حرفه ای به آن پایبند بودم تا جائیکه در سال گذشته پیشنهاد تعدادی از باشگاه های ایرانی و حتی تیم ملی این کشور را رد کردم.

وی در خصوص دلایل اصلی شکست تیم فوتبال کشورمان برابر هانزاروستوک ادامه داد: بازیکنان تیم ایران در آن دیدارهماهنگ نبودند، ضمن اینکه نفرات اصلی این تیم هم که در اروپا و امارات حضور دارند هم در آن دیدار حضور نداشتند. این مسائل باعث شد نتوانند بازی خوبی را ارائه داده و درنهایت شکست بخورند.

سرمربی تیم فوتبال هانزاروستوک آلمان همچنین درمورد دیدار با راه آهن تهران اظهار داشت: فکر نمی کردم در لیگ ایران چنین تیم هایی حضور داشته باشند و برابر تیمی از بوندسلیگا این گونه بازی کنند.

وی اضافه کرد: راه آهن در کار دفاعی عملکرد بسیار خوبی داشت، حتی از تیم ملی ایران هم بهتر بود و توانست به خوبی بخشی از قدرت فوتبال این کشور را به نمایش بگذارد.

سرمربی پیشین تیم فوتبال هامبورگ درمورد نتیجه مساوی دیدار تدارکاتی دو تیم خاطرنشان کرد: این بازی تست بسیار خوبی برای بازیکنان ما بود. البته در مجموع دو تیم بازی محکم و جالب توجهی را از خود به نمایش گذاشتند.

پاگلزدورف درپایان به درمان وی توسط پزشک تیم ملی ایران در تهران اشاره کرد و گفت: از عملکرد آلوسی بسیار راضی بودم و درصدد آن هستم که شرایط حضورش در هانزاروستوک را فراهم کنم. البته با توجه به قرارداد و تعهدی که وی به تیم ایران دارد، هنوز هیچ چیزی قطعی نشده است.

دیدار تیم های فوتبال راه اهن ایران و هانزاروستوک آلمان روز شنبه در ورزشگاه الاهلی برگزار شد که دو تیم در پایان 90 دقیقه به تساوی بدون گل دست یافتند.

کد خبر 620084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha