دکتر صادق واعظ زاده امروز در نشست خبری که در خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) برگزار شد، در پاسخ به مهر در خصوص وضعیت شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: مقدمات تأسیس دبیرخانه شورای آموزش، پژوهش و فناوری هماهنگ با دبیرخانه کمیسیونهای چهارگانه فراهم شده بود که در این زمان مجلس مصوبه ای را گذراند که بر اساس آن مقرر شد شوراهای عالی به طور موقت به وضعیت سابق بازگردند.
وی یادآور شد: در مصوبه مجلس این موضوع مورد تأکید قرار گرفت که شوراهای عالی به طور موقت به وضعیت سابق بازگردند و در مدت حداکثر 3 ماه دولت لایحه ساماندهی جدید شوراها را به مجلس پیشنهاد کند.
وی تأکید کرد: البته این موضوع ایده آل دولت نبود اما دو امتیاز مثبت داشت که یکی از آنها این بود که مجلس اصل ساماندهی، هماهنگی و ادغام شوراهای متعدد موجود در حوزه علم و فناوری را تأیید کرده است و دیگر اینکه انجام این کار را بر عهده دولت گذاشته شده و تصویب نهایی بر عهده مجلس قرار داده شده است.
وی ابراز امیدواری کرد : دولت زودتر از سه ماه فرصت زمانی مجلس، این لایحه را تنظیم می کند و به مجلس ارائه خواهد داد تا تکلیف شوراها زودتر مشخص شود چرا که هم اکنون ابهاماتی در این زمینه وجود دارد که باید رفع شود.
نظر شما