به گزارش خبرگزاری مهر ، کمیته امداد امام خمینی (ره) به دنبال درخواست و تماسهای مکرر سوگواران حسینی و هیئت مذهبی جهت اهدا نذورات به ایتام و مستمندان درماه محرم و صفر با صدور اطلاعیه ای آمادگی این نهاد را جهت دریافت غذای گرم به همراه دیگر نذورات هیئت های مذهبی و سوگواران حسینی در ایام ماه محرم به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی جهت توزیع در مناطق محروم و میان کودکان یتیم اعلام کرد.
در این اطلاعیه تاکید شده است: نذورات هیئت های مذهبی وعزاداران حسینی به هر میزان و هر مقدار که باشد از سوی دفاتر این نهاد در سراسر کشور قابل دریافت بوده و بصورت فوری در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی بین خانواده های محروم و کودکان یتیم توزیع خواهد شد.
براساس این گزارش ، هیئت های مذهبی و سوگواران حسینی می توانند غذای نذری بصورت گرم و آماده به محرومان تقدیم نمایند و یا در صورت تمایل می توانند وجوه نقد نذری خود را به دفاتر این نهاد تحویل داده تا براساس نیات آنان و نوع غذای نذری ، در روزهای تاسوعا و عاشورا و اربعین حسینی در اقصی نقاط کشور و مناطق محروم توزیع گردد.
کمیته امداد امام خمینی اظهار امیدواری کرده است با توزیع غذای گرم نذری در مناطق محروم کودکان یتیم و خانواده های محروم از برکات این ماه بیش از گذشته برخوردار گردند.
شایان ذکر است ، دفاتر کمیته امداد در سراسر کشور تا پایان ماه محرم و صفر آماده پذیرش نذورات مردمی می باشند.
نظر شما