پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ دی ۱۳۸۶، ۱۴:۲۸

310 مبلغ از حوزه علمیه قم به آذربایجان غربی اعزام شدند

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیر اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی از اعزام 310 مبلغ و روحانی از حوزه علمیه به منظور تبیلغ در ایام ماه محرم به این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، حجت الاسلام سید محمد فخری، ظهر امروز در شورای فرهنگ عمومی آذربایجان غربی افزود: همچنین در ایام سوگواری شهدای کربلا و ماه محرم، 720 مبلغ و روحانی از استان به شهرستانها در راستای رسالت دینی خود و تبلیغ این ماه اعزام شده اند.

وی اظهار داشت: هم اکنون  یک هزار و ‪ ۸۰۳‬هیئت و تشکل مذهبی ثبت شده در استان وجود دارد که سهم شهرستان ارومیه از این تعداد ‪ ۷۵۳‬هیئت و تشکل است.

فخری تعداد مساجد ارومیه را حدود ‪ ۳۰۰‬واحد اعلام کرد و بیان داشت: در هر یک از مساجد، یک هیئت مذهبی فعالیت می‌ کند.

وی با تشریح برنامه‌ های ماه محرم عنوان کرد: برپایی زیارت عاشورا و سخنرانی به همراه عزاداری هر روز در بسیاری از مساجد استان اجرا می‌شود.

مدیرکل اداره  تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با تاکید بر جلوگیری از بدعت و خرافه پرستی در عزاداری های ماه محرم از عزاداران خواست با حفظ شئون عزاداری سالار شهیدان، راه تحریف و سوء ‌استفاده دشمنان نظام را در رسیدن به اهداف ناکام بگذارند.

کد خبر 620528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha