به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "مایک مک کانل" در گفتگویی با مجله "نیویورکر" گفت: قرار دادن متهمان در حالت شبه خفگی با ریختن آب به روی صورت آنان، غیرقابل تحمل و کشنده خواهد بود.
وی افزود: از نظر من، این نوع بازجویی به منزله شکنجه خواهد بود.
مک کانل در پاسخ به این سئوال که آیا می تواند شکنجه را توصیف کند، گفت: تعریف من از شکنجه هر چیزی است که باعث درد و رنج شدید و کشنده شود.
وی در ادامه بر خلاف شواهد با رد این موضوع که مقامات آمریکایی مظنونان به اقدامات تروریستی را شکنجه می کنند، خاطرنشان کرد: شیوه های خاص سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای بازجویی از مظنونان منجر به دستیابی به اطلاعات با اهمیتی انجامیده است، با این حال ما مرتکب شکنجه نشده ایم.
موضوع این شیوه شکنجه از هنگامی که سازمان سیا از نابودی نوار ویدئویی بازرسی از اعضای القاعده را مطرح کرد، به بحث داغی در محافل سیاسی آمریکا و بین المللی تبدیل شده است.
نظر شما