به گزارش خبرنگار"مهر" در نيمه دوم ديدار تيم هاي پرسپوليس و پاس دو تيم بازي زيبايي را به نمايش گذاشتند بطوري كه در اين نيمه 5 گل از خط دروازه ها گذشت كه سهم تيم پاس بيشتر از حريف صاحب نام خود بود .
بر اساس اين گزارش پاس كه از يك يار بيشتر سود مي برد در اين نيمه بارها روي حركات سرعتي آرش برهاني و خداداد عزيزي صاحب موقعيت هاي گلزني شد . پرسپوليس هم عليرغم برخورداري از يك بازيكن كمتر در اين نيمه بازي قابل قبولي را از خود به نمايش گذاشت و حتي مي توانست بازي را با تساوي به پايان ببرد .
اولين گل اين نيمه در دقيقه 67 و بازهم توسط نكونام به ثمر رسيد . حركت پابه توپ آرش برهاني با ضربه دقيق او به تير دروازه پرسپوليس برخورد كرد و در برگشت نكونام دومين گل خود و تيم پاس را به ثمر رساند . در ادامه بازي سرعت بيشتري به خود گرفت ولي بازهم اين تيم پاس بود كه از اشتباهات خط دفاعي پرسپوليس نهايت استفاده را برد و اين بار برهاني در موقعيت تك به تك با ساشا ايليچ توپ را درون دروازه پرسپوليس جاي داد .
بگوويچ در ادامه بازي با به ميدان فرستادن جباري و اولادي تحرك بيشتري به خط حمله خود داد و اين تعويض هاي به موقع جريان بازي را به نفع پرسپوليس تغيير داد . دقيقه 82 بازهم حركت پابه توپ عيسي ترائوره بهترين بازيكن پرسپوليس در اين ديدار و شليك تماشايي او از گوشه محوطه جريمه با اشتباه مسلم رودباريان كامل شد تا اختلاف به حداقل برسد . دقايقي بعد اين علي دايي بود كه پس از هشت هفته ناكامي در كار گلزني به شيرجه اي تماشايي گل تساوي بخش پرسپوليس را ثبت كرد تا بر زيبايي هاي اين ديدار بيفزايد .
در حاليكه بازي به اوج هيجان و حساسيت خود رسيده بود خداداد عزيزي تير خلاص را بر پيكر پرسپوليس شليك كرد تا با اين گل پاس ضمن تداوم صدرنشيني خود گام بلندي بسوي قهرماني سومين دوره ليگ برتر بردارد .
هفته بيست و يكم رقابتهاي ليگ برتر (4)
پاس با شكست پرسپوليس به صدرنشيني اش ادامه داد
پاس در يك بازي زيبا ، پرگل و پرهيجان موفق شد تيم پرسپوليس را شكست دهد تا پيروزي ديدار رفت را بارديگر تكرار كند .
نظر شما