پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۴:۰۵

گزارش خبرنگار مهر از پاریس؛

رقیه شجاعی از رسیدن به فینال پاراتیراندازی بازماند

رقیه شجاعی از رسیدن به فینال پاراتیراندازی بازماند

ملی پوش پاراتیراندازی ایران نتوانست در بین هشت نفر برتر قرار بگیرد و به فینال این رشته در هفدهمین دوره بازی های پارالمپیک راه پیدا کند.

به گزارش خبرنگار مهر از پاریس، در ادامه رقابت های پاراتیراندازی پارالمپیک پاریس امروز مسابقات تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت زنان با حضور رقیه شجاعی از ایران و ۱۱ تیرانداز دیگر از کشورهای مختلف برگزار شد.

در پایان این رقابت نسبتا طولانی و نفس گیر که ورزشکاران در هر بخش ۴۰ تیر شلیک می کردند، رقیه شجاعی با ۱۱۵۱ امتیاز در رده یازدهم قرار گرفت. هشت ورزشکار برتر دور مقدماتی به فینال راه پیدا می کردند که شجاعی با قرار گرفتن در رده یازدهم از رسیدن به فینال بازماند.

ورزشکارانی از کشورهای سوئد، اسلواکی، چین، اوکراین، کره جنوبی، آلمان، هند و استرالیا موفق به حضور در فینال شدند.

مسابقات پاراتیراندازی در شتقو که فاصله نسبتا زیادی با پاریس دارد، فردا نیز در بخش تپانچه خفیف ۵۰ متر ادامه خواهد داشت و ساره جوانمردی و محمدرضا میرشفیعی از ایران به مصاف رقبای خود می روند.

کد خبر 6214889

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha