دکتر علی باغبانیان، در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به تاکید رئیس جمهور مبنی بر یکپارچه شدن بیمه ها، اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تلاش می کنند این امر در سال آینده محقق شود.
وی اجرایی شدن این طرح را نیازمند همکاری دولت در تخصیص اعتبار دانست و گفت: اجرای این طرح نیازمند آن است که سرانه ای برای هر فرد در نظر بگیریم که این عدد حداقل 8 هزار تومان خواهد بود تا بتوان نسبت به بهتر شدن وضع موجود امیدوار بود.
باغبانیان ادامه داد: اگر جمعیت کشورمان را 70 میلیون نفر در نظر بگیریم که البته بیش از این تعداد است، سرانه 8 هزار تومانی بر اساس هر ماه و برای یک سال، در حدود 100 هزار تومان می شود که این میزان سرانه به معنای اختصاص 7 هزار میلیارد تومان بودجه به این امر است.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، نیاز به این مقدار بودجه را فقط برای بیمه مردم دانست و افزود: اجرای طرح بیمه یکپارچه باعث خواهد شد که همه مردم یک فرانشیز بپردازند و تفاوت ها در میزان پرداختی ها از جیب مردم حذف خواهد شد.
وی در خصوص اینکه گفته می شود بودجه بخش سلامت برای سال آینده در لایحه بودجه کل کشور 4300 میلیارد تومان است، و دولت این تفاوت 3 هزار میلیارد تومانی را پرداخت خواهد کرد، گفت: 7 هزار میلیارد تومان، رقم بالایی نیست که دولت نتواند بپردازد. ضمن اینکه شخص رئیس جمهور قول داده بود که این طرح برای سال 87 اجرایی شود و ما انتظار داریم دولت کمک کند.
باغبانیان، تصریح کرد: اگر این اتفاق بیفتد، می توان به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرموده اند تنها دغدغه بیمار، فقط باید بیماری باشد، نزدیک شده ایم و اگر غیر این رخ دهد، از اهداف برنامه چهارم دور شده ایم و مطمئن باشید که سال آینده سال خوبی برای مردم در بخش بهداشت و درمان نخواهد بود.
نظر شما