پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۳۴

وزیر کشور:

دوره مصرف بی رویه انرژی به پایان رسیده است

دوره مصرف بی رویه انرژی به پایان رسیده است

اردبیل - خبرگزار ی مهر: مصطفی پورمحمدی گفت: دوره مصرف بی رویه انرژی کشور به پایان رسیده و باید برای حفظ و استفاده بهینه از این انرژی برنامه گسترده ای تدوین شود.

به گزارش خبرنگار مهر از اردبیل، وزیر کشور دیشب در جلسه ستاد حوادث غیر مترقبه این استان در محل استانداری افزود: مصرف روزانه گاز در کشور 468 میلیون متر مکعب بوده که رقم بسیار بالایی است.

مصطفی پور محمدی اضافه کرد: با کنترل و کاهش مصرف می توانیم این آمار را پائین آورده و بر بحران به وجود آمده غلبه کنیم.

وی یاد آور شد: البته شبکه گازی کشور اشکال کلی دارد که امکان تنظیم مصرف را از حالت عادی خارج کرده است.

پورمحمدی با اشاره به حادثه خیز بودن کشور اظهار داشت: ناچاریم با سرمایه گذاری کلان دایره پیش بینی را گسترده تر کرده و با تدوین برنامه های مدون پیشگیری در مواقع وقوع اینگونه حوادث ناگوار از اثرات و خسارتهای آن بکاهیم.

وی عنوان کرد: بحث هماهنگی، فرماندهی و مدیریت در برابر این حوادث مهم و اقدام هماهنگ و متمرکز بسیار تعیین کننده و موثر خواهد بود.

کد خبر 622477

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha