پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۸۶، ۱۴:۳۱

تکلیف سکانس پایانی "موش" مشخص نیست

تکلیف فیلمبرداری سکانس پایانی فیلم سینمایی "موش" به کارگردانی شاهد احمدلو روز یکشنبه 30 دی‌ماه مشخص می‌شود.

تهیه‌کننده "موش" در این باره به خبرنگار مهر گفت: "برای گرفتن سکانس آخر "موش" در شهر بصره عراق درخواست روادید کرده، اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم. قرار است نتیجه نهایی تا روز یکشنبه 30 دی مشخص شود. اگر به دلایل امنیتی این امر محقق نشد، این سکانس را با حضور شهرام حقیقت‌دوست همان روز یکشنبه در آبادان فیلمبرداری می‌کنیم."

نمایی از "در میان ابرها"

سعید سعدی درباره مراحل فنی "موش" افزود: "حدود 80 درصد از تدوین این فیلم توسط کاوه ایمانی به پایان رسیده و علی حسینی نیز همزمان کار صداگذاری را آغاز خواهد کرد. ناصر چشم‌آذر نیز به زودی ساخت موسیقی را شروع می‌کند و به این ترتیب "موش" قطعا به جشنواره بیست و ششم فیلم فجر می‌رسد."

در خلاصه داستان سومین فیلم بلند سینمایی احمدلو که به سفارش شبکه جهانی الکوثر ساخته می‌شود، آمده: اوضاع ملتهب و سیاسی عراق امروز زندگی مشترک خالد و ضحی عکاس و خبرنگار یک روزنامه محلی را مثل همه مردم آن سرزمین مورد هجوم قرار می‌دهد. اما واکنش‌ها برخلاف تئوری پیش‌بینی شده است.

در "موش" ماه‌چهره خلیلی، پروین سلیمانی، شهرام حقیقت‌دوست، آتیلا پسیانی، یوسف تیموری و شهاب عسگری بازی می‌کنند و از دیگر عوامل آن می‌توان به فیلمنامه‌نویسان: جابر قاسمعلی و عباس رافعی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، طراح گریم: مهری شیرازی، مدیر تولید: مجید معدنی و طراح صحنه‌های حادثه: پیمان ابدی اشاره کرد.

به گفته سعدی، پروژه سینمایی "در میان ابرها" نیز هم اکنون در مرحله قطع نگاتیو قرار دارد و احتمالا اوایل هفته آینده برای نمایش در جشنواره آماده می‌شود. "در میان ابرها" را روح الله حجازی ساخته و الناز شاکردوست به همراه 9 نابازیگر نوجوان در آن بازی کرده‌اند.

سایر عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از نویسنده: محمدرضا گوهری، مشاور کارگردان: مجید مجیدی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، انتخاب بازیگر و بازیگردان: افشین هاشمی، مترجم و مشاور عربی: سعد ادهم، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، جلوه‌های ویژه: محسن روزبهانی و مدیر تولید: مجید معدنی.

کد خبر 622546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha