به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الخلیج امروز نوشت: "علی الکلیدار" یکی از متفکران و محققان عراقی درنشستی با عنوان "مقابله با حضور صهیونیسم درعراق و کشورهای عربی" که در قاهره برگزارشد، گفت: مرحله اول نفوذ اسرائیل به خاک عراق به صورت مخفیانه و محرمانه از دهه شصت درشمال عراق آغازشد.
"کلیدار" درادامه همچنین افزود: اما بعد ازحوادث کویت و ممنوعیت ارتش عراق درمنطقه، موساد توانست بیشتر به شمال عراق نفوذ کند.
ازسوی دیگر "حازم العبیدی" از محققان و روزنامه نگاران عراقی اعلام کرد: بعد ازآنکه ارتش عراق در دهه نود به سوی رژیم صهیونیستی موشک پرتاب کرد، رژیم صهیونیستی تمام تلاش خود را برای شکست عراق و تاسیس دفاتر و شبکه های جاسوسی درعراق به کارگرفت.
وی افزود: درزمان کنونی یعنی دوره اشغال عراق هم این موضوع برملا شد که شبکه های جاسوسی موساد به هواپیمای نیروهای اشغالگر در بمباران مواضع عراقی کمک می کند. به طوری که اعضای این شبکه ها تلفن های ساخت اسرائیل را با خود به همراه دارند و به این هواپیماها در بمباران مواضع و اهداف مختلف عراقی راهنمایی می کنند.
نظر شما