به گزارش خبرنگار مهر ،بهروز مرادی پیش از ظهر امروز در این جلسه گفت: توجه به ورزش از الویت های استان همدان است و باید از حداکثر ظرفیت ها در این زمینه استفاده کرد.
مرادی با بیان اینکه هزینه یک درصد از بودجه دستگاه های اجرایی در زمینه ورزش، قانون است، تصریح کرد: بند ب ماده 117 قانون به این امر اختصاص دارد و دیوان محاسبات مانعی برای انجام این کار نیست.
وی اظهار داشت: در استان همدان 36 تیم در 14 رشته ورزشی دارای جایگاه کشوری هستند و باید از این تیم ها حمایت کرد.
استاندار همدان همچنین به لایحه بودجه سال آینده اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 4/3 درصد از درآمدهای ملی استان ها به استان همدان اختصاص یافت که این رقم در سال آینده 2/4 درصد پیش بینی شده است.
بهروز مرادی از مسئولان دستگاه های اجرایی خواست موافقت نامه های پروژه های عمرانی را تا نیمه اسفند ماه امسال آماده کنند.
وی تصریح کرد: در بودجه سال آینده اعتبار برای احداث 12 سد در کل کشور پیش بینی شده است که از این تعداد دو سد مربوط به استان همدان است.
نظر شما