پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ دی ۱۳۸۶، ۹:۴۱

انجمن طراحان لباس نامزدهای خود را اعلام کرد

انجمن طراحان لباس نامزدهای خود را اعلام کرد

فیلم‌های "الیزابت: عصر طلایی" و "سوئینی تاد" از جمله نامزدهای دهمین جوایز انجمن طراحان لباس آمریکا CDG هستند که در سه حوزه فیلم، تلویزیون و آگهی‌های بازرگانی از طراحان لباس تقدیر می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی اعلام کرد در بخش فیلم معاصر طراحان لباس فیلم‌های "تیغه‌های افتخار"، "زنگ شیرجه و پروانه"، درون طبیعت وحشی"، "جانو" و "سیزده یار اوشن" برای دریافت جایزه با هم رقابت می‌کنند.



فیلم "الیزابت: عصر طلایی" در بخش فیلم تاریخی نامزد دریافت جایزه است

فیلم‌های "تاوان"، "الیزابت: عصر طلایی"، "زندگی به رنگ صورتی"، "سوئینی تاد" و "قطار سه و 10 دقیقه به یوما" در بخش فیلم تاریخی نامزد شده‌اند و فیلم‌های "طلسم‌شده"، "قطب‌نمای طلایی"، "هری پاتر و محفل ققنوس"، "دزدان دریایی کارائیب: در انتهای دنیا" و "300" نامزدهای دریافت جایزه بخش فیلم فانتزی هستند.

امسال پولا واگنر تهیه‌کننده آمریکایی و همکار تام کروز در استودیو یونایتد آرتیستس جایزه رئیس انجمن طراحان لباس را دریافت می‌کند. جایزه کارگردان و تهیه‌کننده برجسته به جیمز منگولد و کتی کانراد اعطاء می‌شود و جایزه یک عمر دستاورد سینمایی به روث مه‌یر طراح لباس بریتانیایی می‌رسد که برای فیلم‌های "خانواده آدامز" و "اِما" نامزد اسکار بود. این طراح 68 ساله سال 2007 فیلم "قطب‌نمای طلایی" را روی پرده داشت.      

انجمن طراحان لباس آمریکا در سال 1953 با عضویت 30 نفر از طراحان لباس در عرصه سینما تشکیل شد.‌ سال پیش"ملکه" در بخش فیلم معاصر، "نفرین گل طلایی" در بخش فیلم تاریخی و "هزارتوی پن" در بخش فیلم فانتزی برنده جایزه شدند.

برندگان دهمین جوایز انجمن طراحان لباس آمریکا روز 19 فوریه (30 بهمن) در مراسمی در هتل بورلی ویلشایر معرفی می‌شوند و آنجلیکا هیوستن بازیگر قدیمی سینما مجری این مراسم است.

کد خبر 623262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha