به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامآنلاین، حسن فرسادو رئیس اتحادیه انجمن اسلامی منطقه سین سنت دنیس در فرانسه گفت: مسلمانان اتحادیه اروپا اکنون از نظر وضعیت اسلام هراسی به دوره بلوغ رسیده اند. مسلمانان اروپایی در کشورهایی زندگی می کنند که داعیه دار دموکراسی هستند از این رو می توانند برای حفظ حقوق خود به قانون متوسل شده و در مقابل اهانتهایی که به هویت دینی آنها می شود از خود دفاع کنند.
در پی بحران کاریکاتورهای موهن دانمارکی در سال 2005 و تظاهراتی که به دنبال بین المللی شدن موضوع صورت گرفت مسلمانان به این امر پی بردند که ستادهای اسلامهراس جناح راستی اروپا افکار عمومی را علیه آنها تحریک کرده و نسبت به نقش آنها در کشورهای خود ابراز تردید می کنند.
درست در هفته ای که گذشت، رهبران مسلمان اتریش از دامن زدن به اظهارات ضداسلامی یکی از اعضای احزاب جناح راستی جلوگیری کردند.
در هلند مسلمانان برای ممانعت را ادامه نمایشگاهی که پیامبر را مورد اهانت قرار داده بود به گفتگو متوسل شده و در فرانسه رهبران مسلمان تظاهرات صلح آمیزی در پاریس به راه انداخته و پلاکاردهایی حمل می کردند که نوشتههای آن اسلام هراسی و اهانت به مقدسات را تقبیح می کرد.
اندکی پس از آن نیکولا سارکوزی رئیس جمهور فرانسه اظهار داشت: اسلامهراسی و یهودستیزی در فرانسه غیرقابل قبول است و برخی از قانونگذاران پیشنهاد پیش نویس قانونی را مطرح کردند که اسلامهراسی را به عنوان جرم در نظر بگیرد.
هفته گذشته حدود 400 نفر از گروه های اسلامی سراسر اروپا اساسنامهای در پارلمان اروپا امضا کردند که طی آن روابط میان مسلمانان اروپا درجوامع متبوع خود مورد تأکید قرار گرفته بود.
فرسادو گفت: مسلمانان اتحادیه اروپا متوجه شده اند که تظاهرات خشونت آمیز آنها را به هیچ کجا نمی رساند، چنین واکنشهای خشونت آمیزی به ستادهای ضد اسلامی به تصویر اسلام و مسلمانان غرب بیشتر صدمه وارد می کند.
وینسنت گیسر محقق و کارشناس امور اسلامی در غرب نیز گفت: مسلمانان اتحادیه اروپا استراتژی تازه ای برای مبارزه با اسلامهراسی یافته اند که این استراتژیها را براساس قانون و نهادهای دولتی اجرا می کنند.
نظر شما