به گزارش خبرگزاری مهر ، مهدی دریانورد رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان با اعلام این خبر گفت: این موزه با 2400 متر زیر بنا در سه طبقه مردم شناسی ،باستان شناسی و اداری ساخته شده است.
وی ادامه داد: بخش باستان شناسی آن 51 ویترین با ابعاد مختلف را در خود جای داده است که با یک حساب تقریبی ظرفیت 1000 شی بدون سکه های تاریخی را داراست.همچنین در بخش مردم شناسی آن 22 مجسمه مومیایی شده با پوشش متفاوت گنجانده شده است.
وی افزود: کلنگ این موزه در سال های اول انقلاب زده شد اما به دلایل متعددی پیشرفت این پروژه بسیار کند بود که با پیگری های انجام شده امسال به بهره برداری می رسد.
دریانورد از محوطه سازی " موزه هندوها " تا پایان سال 86 خبر داد و افزود: موزه معبد هندوها یکی دیگر از موزه های استانی به شمار می آید که قرار است تبدیل به موزه اشیاء هندوهایی شود که در گذشته در بندرعباس زندگی می کردند.
وی از ایجاد سه موزه محلی دیگر خبر داد و اظهار داشت: موزه کیش، قشم و موزه مردم شناسی بستک از دیگر طرح های موزه های محلی استان هرمزگان است که هم اکنون دو موزه کیش و بستک در مرحله مطالعاتی است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به دلیل تنوع آثار باستانی شاخص و طبیعی در بندر هرمز ، قرار است موزه قشم در این جزیره ساخته شود.
نظر شما