به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری دومین مسابقه سراسری داستان کوتاه دفاع مقدس (جایزه ادبی یوسف)، داوود امیریان - داستاننویس - گفت: برخی افراد چون توانایی نوشتن ندارند از روی حسادت نقد داستان را با نقد شخصیت اشتباه میگیرند و سبب دوری برخی نویسندگان خوب دفاع مقدس از این عرصهها میشوند.
وی ادامه داد: برگزاری مسابقه فیالنفسه مثبت است چون تشویقی برای جوانان به حساب میآید ولی چه بهتر که منشوری قرار بدهند که حرفهایها در این مسابقه شرکت نکنند تا جوانان فرصت مطرح شدن پیدا کنند.
وی افزود: حرفهایها چون داستاننویسی را به خوبی میشناسند، در صورت شرکت در مسابقه مقام میآورند و فرصت را از جوانان میگیرند اما با شرکت نکردن میتوانند در بخش داوری حضور داشته باشند.
نویسنده کتاب «رفاقت به سبک تانک» به کمبود آثار طنز در دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: متاسفانه فرصت رقابت در طنز دفاع مقدس وجود ندارد چون نویسندهای وجود ندارد. بنابراین باید نسبت به این قضیه فکری اساسی کرد.
امیریان خواستار تنوع در بخش داوری مسابقه داستان کوتاه دفاع مقدس شد و گفت: میتوان جدا از داستاننویسان و منتقدان در داوری از کارگردانان سینما و فیلم نامهنویسان نیز استفاده کرد و از داوران جوانتر و با تفکرات متفاوت بهره برد. همچنین چون جشنواره فیلم فجر میتوان بخشی را اضافه کرد تا خوانندگان داستان مورد علاقه خود را انتخاب کنند؛ چون نویسنده خیلی تشویق میشود که بداند خوانندگان اثر او را انتخاب کردهاند.
وی در پایان ارتباط داستان کوتاه با خواننده را بسیار مهم شمرد و گفت: داستان کوتاه مثل فیلم کوتاه است و باید با خوانندهاش ارتباط برقرار کند و اکنون نیز مردم از داستان کوتاه استقبال بیشتری میکنند، پس باید در این عرصه قدمهای محکمتری برداشت.
نظر شما