مدیر کل بازسازی و حوادث غیرمترقبه مازندران در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: وضعیت گاز 98 درصد مشترکان خانگی شهرهای مرکزی استان به حالت عادی درآمده و فشار گاز در نقاط مختلف استان جریان دارد.
بهزاد پورمحمد خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود تا پایان زمستان امسال قطعی گاز در استان حادث نشود.
مدیر بحران مازندران با اشاره به برخی قطعی جزئی در مشترکین خانگی این مهم را به دلیل دستکاری رگلاتورها و جرم گرفتگی لوله ها عنوان کرد.
پورمحمد تصریح کرد: همکاران شرکت گاز استان با آمادگی کامل جهت تعویض و تعمیر رگلاتورها جهت جریان گاز در مازندران اقدام خواهند کرد.
این مسئول با بیان اینکه گاز ادارات و صنایع استان تا عادی شدن کامل گاز مشترکین خانگی قطع است، اذعان داشت: در صدد هستیم به زودی گاز طبیعی به تاسیسات این واحدها تزریق شود.
مدیرکل بازسازی و حوادث غیرمترقبه مازندران در پایان ضمن توصیه بر رعایت فرهنگ صرفه جویی از سوی مصرف کنندگان اظهار داشت: با رعایت اصول ایمنی کمترین حادثه را شاهد خواهیم بود.
نظر شما