پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ دی ۱۳۸۶، ۱۸:۰۰

رشد 45 درصدی اهداء خون در مازندران

رشد 45 درصدی اهداء خون در مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کل انتقال خون مازندران از افزایش 45 درصدی میزان اهداء خون در استان طی روزهای عاشورا و تاسوعای حسینی نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حق پرست عصر یکشنبه در نشست خبری با رسانه های گروهی استان در ساری افزود: سه هزار و 400 واحد خون طی دو روز گذشته از اهداء کنندگان خون در مازندران دریافت شد.

وی خاطر نشان کرد: اهداء خون در روزهای عادی روزانه 600 واحد خونگیری بوده است.

حق پرست با اشاره به اینکه عمر مفید مصرف خون کوتاه و حداکثر عمر آن 30 روزه است، تصریح کرد: نیاز به خون همیشگی و دائمی است.

مدیرکل انتقال خون مازندران با بیان اینکه مازندران رتبه اول کشور از نظر تعداد بیماران خاص را دارد، یادآور شد: در حال حاضر نیاز خونی استان بیشتر در گروه های آ ب منفی و آ منفی است.

وی اذعان داشت: بیشترین مصرف کنندگان خون استان را بیماران تالاسمی که گروه های آ ب و آ مثبت هستند شامل می شود.

حق پرست در پایان مصرف کنندگان خون را با توجه به نزدیک شدن فصل بهار و افزایش مسافر و تصادف رو به افزایش دانست و خواستار اهداء مستمر خون توسط هم استانی های مازنی شد.

کد خبر 624212

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha