پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۰:۱۴

نسبت اخلاق و تکنولوژی بررسی می‌شود

نسبت "اخلاق و تکنولوژی" با حضور مدرس دانشکده صدا و سیما روز چهارشنبه 3 بهمن ماه در برنامه رادیویی "سوفیا" بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، در برنامه سوفیای رادیو گفتگو این هفته 3 بهمن ماه، "نسبت اخلاق و تکنولوژی " با حضور حسین کاجی مدرس دانشکده صدا و سیما، مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

برنامه "سوفیا" هر هفته چهارشنبه‌‌ها ساعت 21 بر روی موج اف. ام ردیف 9/103 مگاهرتز با اجرا و کارشناسی منوچهر دین‌پرست شنیده می‌شود.

برنامه " سوفیا" در نظر دارد طی چندین هفته برنامه‌هایی با محوریت اخلاق و فلسفه اخلاق را به بحث گذارد. تاکنون موضوعاتی چون: اخلاق و حقوق پزشکی، اخلاق و کرامت انسانی، اخلاق و معنویت و اخلاق و فقه، اخلاق از نگاه مولانا، فلسفه اخلاق و ابعاد آن، نسبت اخلاق و عرفان، اخلاق گفتگو، اخلاق و قرآن، اخلاق پزشکی، اخلاق مهندسی و اخلاق و دین در این برنامه مورد بحث و بررسی قرار گرفته‌اند.

کد خبر 624240

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha