بازیکن با تجربه والیبال کشورمان که تیم پردیس متحد قزوین را در دیدار مقابل سه تیم لیگ برتری همراهی نکرده بود در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: گرفتاری های شخصی تنها عامل جدایی موقت من از تیم پردیس متحد قزوین بود. وگرنه من هیچ مشکلی با این تیم و مسئولانش نداشته و حتی با آنها رفاقت نزدیک هم دارم.
وی افزود: من با رضایت کامل و حتی با انعقاد قرار داد سفید که در طول دوران بازیگری من بی سابقه بود از پیکان جدا شده و به تیم پردیس ملحق شدم. الان هم با رضایت کامل و اطمینان از اینکه می توانم به موفقیت های خود در این تیم ادامه بدهم تصمیم به بازگشت گرفتم.
وی به پیشنهادهایی که در این مدت از تیم های مختلف داخلی و خارجی دریافت کرده اشاره کرد وافزود: نمایندگان تیم هایی ازیونان، فرانسه، قبرس و چند کشور حوزه خلیج فارس در این مدت مذاکراتی را با من داشتند که در این بین پیشنهاد فرانسوی ها از هرجهت ایده آل بود. اما در نهایت به خاطر درخواست مدیرعامل باشگاه پردیس مبنی بر بازگشت دوباره به والیبال این استان به همه آنها جواب منفی دادم تا لیگ 86 را با تیم قزوینی ادامه بدهم.
کاپیتان تیم والیبال پردیس متحد قزوین خاطرنشان کرد: همچنین طی هفته های گذشته چند تیم داخلی شرکت کننده در لیگ برتر هم برای به خدمت گرفتن من ابراز تمایل کردند. در صورتیکه من بازیکنی نیستم که به بازی درهر تیمی آن هم با هر قیمتی رضایت بدهم. من بازیکن قیمت بالایی هستم چرا که در سطح بالایی کار می کنم و از هیچ تلاشی برای سربلندی تیمم کوتاهی نمی کنم.
اکبری در مورد وضعیت پردیس در رقابت های باشگاهی لیگ برتر تصریح کرد: فکر می کنم از تیمی مثل پیکان هم موفقتر بودیم. پیکانی ها با تکیه به تجربه چندساله خود به صدر جدول رسیدند در حالیکه ما در اولین حضور در لیگ در رده چهارم قرار گرفته ایم. البته هرگز به این جایگاه اکتفا نمی کنیم و به دنبال فتح رده های بالاترهستیم چون توانایی آن را داریم.
نظر شما