پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۴۰

60 درصد سرقت ها در استان سمنان کشف شد

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس آگاهی استان سمنان گفت: در نه ماهه امسال قریب به 60 درصد از مجموع سرقت ها در این استان کشف شده است.

سرهنگ محمد ابراهیم آریامنش در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان اظهار داشت: در 9 ماهه سالجاری با تلاش ماموران پلیس آگاهی و ماموران کلانتری ها و پاسگاه های انتظامی استان سمنان قریب به 60 درصد از مجموع سرقت های به وقوع پیوسته در این استان کشف شده است.

وی با اشاره به اینکه سرقت منزل، موتورسیکلت و لوازم داخل خودرو به ترتیب بیشترین وقوع سرقت های استان سمنان را به خود اختصاص داده اظهار داشت: 99 درصد سرقت های این استان عادی بوده است و فقط یک درصد سرقت ها به عنف بوده است.

وی  افزود: وقوع سرقت مسلحانه در این استان فقط یک مورد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 50 درصد کاهش داشته است.

رئیس پلیس آگاهی استان سمنان با اشاره به اینکه عدم رعایت اصول حفاظتی در حفظ اموال ازسوی مالباختگان در وقوع بسیاری از سرقت ها نقش داشته است از اجرای طرح های پیشگیری از سرقت با همکاری شهرداری و مجامع امور صنفی خبر داد.

وی اجباری نمودن رعایت استانداردهای حفاظتی در ساختمانها به هنگام ساخت و ساز و بکار گیری سیستم های حفاظتی و هشدار دهنده در صنوف خاص را از جمله طرح های پیشگیری از سرقت عنوان کرد.

کد خبر 624621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha