پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۲۵

ایمن سازی پیچ شیطان در محور هراز

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کل راه و ترابری مازندران از ایمن سازی پیچ شیطان در محور هراز خبر داد.

عبدالحسین بیگدلی در حاشیه بازدید ظهر دوشنبه از محور هراز در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل افزود: محور هراز یکی از محورهای شریانی و مهم کشوری است که نقش بسیار مهمی را در حمل و نقل جاده ای ایفاء می کند.

وی خاطر نشان کرد: ایمن سازی محور هراز از جمله اقدامات مهمی است که در اولویت کارهای این اداره کل قرار دارد به طوری که اکنون پروژه های مختلف راه سازی و ایمن سازی در قطعات محتلف این محور دردست اجراست.

مدیر کل راه و ترابری مازندران با تاکید بر حذف نقاط حادثه خیز در این محور تصریح کرد: جاده تهران - آمل به دلیل تردد روزانه 25 هزار وسیله نقلیه در پیچ شیطان باید نسبت به حذف نقاط حادثه خیز آن اقدام لازم صورت گیرد.

بیگدلی یادآور شد: بخشی از عملیات ایمن سازی پیچ شیطان که شامل احداث گالری در دو قسمت به طول های 80 و 256 متر ساخته می شود.

وی بیان داشت: پیش بینی می شود پروژه حذف نقاط حادثه خیز پیچ شیطان که با 48 میلیارد ریال در حال انجام است تا نیمه اول سال آینده صورت گیرد.

مازندران دارای سه محور مواصلاتی و پرتردد هراز، کندوان و فیروزکوه است.

کد خبر 624669

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha