پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ بهمن ۱۳۸۶، ۱۳:۲۶

اخبار کوتاه فرهنگی

اخبار کوتاه فرهنگی

فیلم سینمایی "گاهی به آسمان نگاه کن" به کارگردانی کمال تبریزی امروز سه‌شنبه دوم بهمن ساعت 18 تا 20 در سالن شماره دو فرهنگسرای خانواده به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از نمایش فیلم جلسه نقد و بررسی با حضور کیوان کثیریان منتقد فیلم برگزار می شود. علاقمندان برای شرکت در این برنامه می‌توانند به نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، کوی فدک، ساختمان شماره دو فرهنگسرای خانواده مراجعه یا با شماره تلفن 77813802 تماس حاصل کنند.

ـ فیلم‌های کوتاه "کنار این راهها" به کارگردانی ایمان بهروزی و "آقای تایی" به کارگردانی محمدرضا اجاقی چهارشنبه سوم بهمن ساعت 18 در تالار بتهوون خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آیند. این برنامه به همت باشگاه فیلم کوتاه انجمن سینماگر آینده برگزار می‌شود.

ـ فیلم کوتاه "راه گذر" به کارگردانی منوچهر فتاحی به نمایندگی از سینمای ایران به بخش رسمی UT (جشنواره جشنواره‌ها) جشنواره بین‌المللی مینه‌سوتا آمریکا راه یافت. این جشنواره یک اتفاق مهم در نمایش آثار شاخص سینمای کوتاه جهان در آمریکاست و تنها به نمایش فیلم‌هایی می‌پردازد که در بیش از پنج جشنواره و فدراسیون تهیه‌کنندگان (IFFA) حضور یافته باشند.

"راه گذر" به تازگی برنده دیپلم افتخار از جشنواره یاردن بلژیک شده و پیش از این در جشنواره‌هایی چون سن ریور آمریکا، برایتن انگلستان، شورت کات کانادا و Cine Film برلین حضور داشته است. پانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی مینه سوتا پنجم تا 12 مارس 2008 (15 تا 22 اسفند 86) در لوییزا پارک و موزه فیلم شهر مینه سوتا برگزار می شود.

ـ مستند "کودک دیروز، خیال" سه‌شنبه نهم بهمن ساعت 18 در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید. پس از نمایش فیلم جلسه نقد و بررسی برگزار می‌شود. این مستند رویاها و واقعیات زندگی دختری 21 ساله را به تصویر می‌کشد که در 16 سالگی از خانه گریخته و اکنون در آسایشگاه زندگی می‌کند. او بیمار روانی نیست ولی در خانه مورد شکنجه و توهین قرار می‌گرفته است.

"کودک دیروز، خیال" در نخستین جشنواره فیلم مستند ایران: سینما حقیقت دیپلم افتخار بهترین مستند بلند را همراه با مستند "سرزمین گمشده" وحید موسائیان برد. کارخیران فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد سینماست و تحقیق و نوشتن فیلمنامه این مستند را اواخر سال 84 آغاز کرد و ساخت آن را تیرماه 86 به پایان رساند. وی 9 مستند و دو فیلم داستانی کوتاه در کارنامه دارد.

ـ همچنین چهار فیلم مستند دلارام کارخیران شامل "کودک دیروز، خیال"، "ما بیرون زمان ایستاده‌ایم"، "دوزخ، اما سرد" و "داغ" یکشنبه هفتم بهمن ساعت 30/17 در کانون فیلم فرهنگسرای هنر به نمایش درمی‌آیند. پس از نمایش فیلم جلسه نقد و بررسی با حضور کارگردان و شادمهر راستین منتقد و فیلمنامه نویس برگزار می شود.

ـ کارگاه آموزشی فیلمسازان نوجوان با حضور وحید موسائیان دوشنبه اول بهمن در حوزه هنری استان تهران آغاز شد. اصول فیلمنامه‌نویسی، کارگردانی و کارگاه عملی تولید فیلم کوتاه 100 ثانیه‌ای از جمله موضوعاتی است که در این کارگاه به 30 نوجوان پذیرفته شده آموزش داده می‌شود.

فیلم‌های تولیدشده هنرجویان این کارگاه در جشنواره فیلم 100 تهران حضور پیدا می‌کنند. نخستین کارگاه آموزشی "فیلمسازان 100" با حضور مینو فرشچی، عزیزالله حمیدنژاد، محمد آلادپوش و رضا درستکار 18 و 19 شهریور در حوزه هنری استان تهران به منظور آموزش و حمایت از فیلمسازان نوجوان و جوان برگزار شد.

کد خبر 625200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha