پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ بهمن ۱۳۸۶، ۹:۱۵

1500 تن میگو در انتظار صادرات

1500 تن میگو در انتظار صادرات

دبیر انجمن صنفی میگوی ایران گفت: در سالجاری 1500 تن میگوی پرورشی تولیدی در سردخانه ها در انتظار صادرات به سر می برند.

اکبر سعیدی طهران بند در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: علی رغم رفع ممنوعیت صادرات میگوی ایران به اتحادیه اروپا در سالجاری هنوز صادرات میگو آغاز نشده و 1500 تن میگوی تولیدی آماده صادرات در سردخانه ها باقی مانده است.

دبیرانجمن صنفی میگوی ایران با اشاره به دلایل عدم صادرات میگو درسالجاری، بیان کرد: بهترین زمان برای صادرات میگو ژانویه است که ما این زمان را از دست داده ایم، ضمن اینکه هنوز باب مذاکره برای این منظور با خریداران قبلی باز نشده و معامله با خریداران جدید نیز زمانبراست.

وی اظهارداشت: صادات میگو تا حد زیادی بستگی به پرداخت یارانه دارد، زیرا در شرایط فعلی 15 درصد یارانه سال 84 به میگو کاران پرداخت نشده به نحوی که یارانه مصوب دراین سال به ازای هر کیلو میگو 600 تومان بوده که پرداخت یارانه به میزان کیلویی 90 تومان باقی مانده است.

طهران بند اعلام کرد: در سال 85-86 هیچ مصوبه ای دال بر مشخص شدن میزان یارانه پرداختی به میگو کاران در اختیار تولیدکنندگان قرار نگرفته است.

کد خبر 625257

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha