محسن بخشی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: با توجه به اینکه ثبت نام داوطلبان شرکت در کنکور دانشگاه آزاد و کارشناسی ارشد ادامه دارد، آمار مشخصی در این مورد در دست نیست اما تاکنون 17 هزار نفر دفترچه های کنکور سراسری دانشگاه های دولتی را از مراکز پستی خریداری کرده اند.
وی با اشاره به تجهیز کلیه دفاتر پستی به شبکه اینترنت یرای ثبت نام اینترنتی افزود: کلیه داوطلبان می توانند با ارائه فرم و اطلاعات دفترچه، ثبت نام خود را بر عهده این مراکز قرار دهند تا نسبت به ثبت نام اینترنتی آنها اقدام شود.
بخشی خاطرنشان کرد: مراکز پستی به منظور کاهش تجمع نیروها در دفاتر و صرفه جویی در وقت مراجعان، پس از ثبت نام داوطلبین، مدارک آنها را با استفاده از پست پیشتاز برای این افراد ارسال می کنند.
این مسئول همچنین درباره خدمات پستی در زمان انتخابات یادآور شد: تمامی کاندیداهای شهریار پس از تایید صلاحیت می توانند از طریق پست بسته ها و بروشورهای تبلیغاتی خود را جهت توزیع به پست ارائه دهند.
رئیس اداره پست شهرستان شهریار عنوان کرد: پست به دلیل محدودیت امکانات تبلیغات، این بسته ها و بروشورهای تبلیغاتی را به صورت عادلانه و بی طرف با استفاده از سرویسهای متنوع پستی مانند پست مستقیم به دست مردم می رساند.
بخشی بیان داشت: ترویج فرهنگ استفاده از خدمات پستی بر عهده آموزش و پرورش، ائمه جمعه و مسئولان شهری است.
نظر شما