به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس از برلین، رایس گفت که به تعویق انداختن امور، اتخاذ تصمیم در ارتباط با مسائل مشکل را سهل و آسان نمی کند.
وزیر خارجه آمریکا افزود:" من فکر می کنم که انتظار برای دیدن آنچه که باید و ضرورت دارد انجام شود خطراتی را به دنبال خواهد داشت".
این مقام آمریکایی با اشاره به انتخابات اخیر صربستان که در آن نامزدهای ملی گرا با کاندیدای غرب گرا رقابت می کنند، افزود: "پر واضح است نتیجه انتخابات صربستان خوب خواهد بود".
وی گفت که آمریکا از "طرح استقلال تحت نظارت" کوزوو که مارتی آهتیساری فرستاده سازمان ملل آن را توسعه داد حمایت می کند.
رایس همچنین اضاف کرد: آمریکا و اتحادیه اروپا همگی موافقند که منطق طرح آهتیساری در راستای حل موضوع کوزوو است و ما اکنون تلاش می کنیم تا ببینیم که آیا چیزی بیش از آنچه که باید برای تسهیل دوره انتقال انجام شود،وجود دارد یا خیر، تا به این وسیله ثبات در بالکان حفظ شود.
کوزوو از سال 1999 به وسیله سازمان ملل متحد و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی( ناتو ) اداره می شود و درحال حاضرهشت سال از زمان بمباران ۷۸ روزه نیروهای ناتو علیه نیروهای امنیتی صرب برای بیرون راندن آنها از کوزوو می گذرد، اما هنوز برای این منطقه راه حلی پیدا نشده است.
پس از شکست گفتگوهای کوزوو و صربستان این منطقه اعلام کرد که به طور یکجانبه استقلال خود را اعلام خواهد کرد خواستی که مورد حمایت آمریکاست، اما روسیه اعلام کرده است که هرگونه استقلالی را در شورای امنیت وتو خواهد کرد.
نظر شما