پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ بهمن ۱۳۸۶، ۱۷:۲۳

سایت فیفا:

کلمنته با حقوق ماهیانه 30 هزار یورو سرمربی ایران شد

کلمنته با حقوق ماهیانه 30 هزار یورو سرمربی ایران شد

خاویر کلمنته، مربی اسپانیایی، هدایت تیم ملی فوتبال ایران یکی از قدرت های برتر آسیا را بر عهده گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت فیفا، کلمنته ماه گذشته پس از اینکه نتوانست تیم ملی صربستان را به رقابت های یورو 2008 رهنمون سازد از مربیگری این تیم برکنار شد.

بر پایه این گزارش، این مربی اسپانیایی طی قراردادی سه ساله به تیم ملی ایران پیوسته است و بر اساس اعلام مهدی تاج، سخنگوی فدراسیون فوتبال ایران با حقوق ماهیانه 30 هزار یورو در این تیم فعالیت خواهد کرد.

ایرانی ها برای انتخاب سرمربی تیم ملی کشورشان سه معیار را در نظر داشتند که اولی مربیگری در رقابت های جام جهانی بود، دومی دارا بودن سابقه مربیگری یک تیم ملی رده بالا و سومی رهبری یک باشگاه تراز اول بود که کلمنته حائز تمام سه شرط است.

کلمنته سابقه مربیگری تیم ملی اسپانیا را دارد ضمن اینکه با اتلتیک بیلبائو به دو عنوان قهرمانی در رقابت های لالیگا رسیده است. او در جام های جهانی 1994 و 1998 هدایت تیم ملی اسپانیا را بر عهده داشت ضمن اینکه در یورو 96 هم مربی تیم ملی کشورش بود.

بر پایه گزارش فیفا، کمیته انتقالی ایران اوایل این ماه از آرتور جورج پرتغالی به عنوان سرمربی تیم ملی یاد کرد اما علی کفاشیان ، رئیس جدید فدراسیون فوتبال، این گزینه را رد کرد.

کد خبر 626587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha