پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ بهمن ۱۳۸۶، ۱۱:۲۰

صادرات نفت عراق در سال 2007 افزایش یافت

میزان صادرات نفت عراق در سال 2007 نسبت به 2006 معادل 9.2 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، وزیر نفت عراق اعلام کرد: میزان صادرات نفت عراق در سال گذشته به دلیل افزایش صادرات از میادین نفتی شمال این کشور با 9.2 درصد افزایش مواجه بود.

وی افزود: در سال 2007 برای بهبود وضعیت تاسیسات نفتی 560 میلیون دلار با شرکتهای خارجی قرارداد امضا کردیم به طوری که بخش زیادی از این افزایش صادرات به دلیل راه اندازی مجدد خط لوله بزرگ کرکوک به سیهان ترکیه است.

این خط لوله در سال 2003 در جریان حمله امریکا به عراق تخریب شده بود. میزان صادرات نفت عراق در سال 2007 به 600 میلیون بشکه رسید که به طور متوسط معادل 1.3 میلیون بشکه در روز است .

این درحالی است که قبل از حمله آمریکا به عراق در سال 2003 میزان صادرات نفت عراق میزان صادرات نفت عراق 2.5 میلیون بشکه در روز تخمین زده می شد.

 

کد خبر 626707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha