پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ بهمن ۱۳۸۶، ۱۵:۲۹

امام جمعه ارومیه:

مجامع بین المللی نباید در برابر جنایات اسرائیل غاصب در غزه سکوت کنند

ارومیه - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام غلامرضا حسنی از سکوت مجامع بین المللی و کشورهای عربی در برابر جنایات رژیم غاصب اسرائیل در فلسطین و غزه انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی در خطبه های این هفته نماز جمعه ارومیه، جنایات آمریکا وصهیونیستها در فلسطین به خصوص در غزه را دستاورد سفر بوش به منطقه دانست و گفت: مجامع بین المللی و کشورهای عربی در این جنایات شریک هستند.

وی مقاومت را تنها راه برون رفت فلسطین از اشغال عنوان کرد و افزود: ملت اسلامی ایران با تمام توان مثل همیشه این جنایات را محکوم کرده و آماده دفاع از حقوق مسلمانان در تمامی نقاط دنیا هستند و در برابر توطئه های دشمنان تاکنون سر تعظیم فرود نیاورده و نخواهد آورد.

حسنی ادامه داد: آمریکا می‌خواهد به وسیله صهیونیست و کشتار در غزه و به خاک و خون کشیدن مسلمانان، اسلام و مسلمانان را از پای درآورند اما نمی ‌دانند که مسلمان همچنان هوشیار هستند.

خطیب این هفته نماز جمعه ارومیه تمام امت اسلامی دنیا را به همبستگی و اتحاد در برابر استکبار شوم دنیا فرا خواند و یادآور شد: اگر تمام ملل مسلمان دنیا در برابر آمریکا و صهیونیست متحد شوند آنها نمی توانند کاری انجام دهند و این تجربه را مردم ایران بارها ثابت کردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شهادت یکی از سربازان وظیفه انتظامی استان در شامگاه پنجشنبه در درگیری با اشرار در شهرستان سلماس اظهار داشت: قاچاق و تهاجم فرهنگی از دستاوردهای استکبار در منطقه است که خسارات زیادی برای مردم این منطقه به بار آرده است اما جوانان و ماموران انتظامی استان شبانه روز برای مقابله با این توطئه ها تلاش کرده و جان خود را در این راه تقدیم نظام و انقلاب اسلامی می کنند که مسئولان باید قدردان این رشادتها باشند.

در خاتمه نماز جمعه این هفته، نمازگزاران در محکومیت جنایات اسرائیل در غزه راهپیمایی کردند.

شعار "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" از جمله شعارهای نمازگزاران در محکومیت جنایات صهیونیستها در نوار غزه بود.

همچنین در ادامه این مراسم پیکر سرباز وظیفه فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی که شامگاه پنجشنبه در مقابله با اشرار در منطقه مرزی شهرستان سلماس به شهادت رسید نیز تشییع شد.

پیکر شهید نادر حسین خانی، فردا برای خاکسپاری در شهرستان سلماس به این شهر انتقال داده می شود.

کد خبر 626884

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha