-براساس اعلام نتایج اولیه انتخابات درون حزبی حزب دموکرات آمریکا که شب گذشته در ایالت کارولینای جنوبی برگزارشد، باراک اوباما 53 درصد آراء و هیلاری کیلینتون 28 درصد آراء را به خود اختصاص دادند.
-روزنامه الصباح چاپ بغداد اعلام کرد: انتظارمی رود امروز مذاکرات برای بازگشت وزرایی که از دولت نوری المالکی نخست وزیرعقب نشینی کردند، آغاز شود.
-"هوگو چاوز" رئیس جمهوری ونزوئلا ازکشورهای آمریکای لاتین خواست تا ذخایر بین المللی خود را از بانک های آمریکا خارج کنند.
-" رایان کروکر" سفیرآمریکا درعراق اعلام کرد: میزان خشونت ها درعراق درمقایسه با سال گذشته 95 درصد کاهش یافت.
- مقامات امنیتی پاکستان خبراز بازداشت افراد جدیدی به جرم دست داشتن درترور "بی نظیربوتو" نخست وزیراسبق این کشور دادند.
-دادگاهی درلس آنجلس آمریکا ایران را به پرداخت 466 میلیون دلار غرامت به خانواده مردی که درحدود یک دهه قبل درایران به جرم جاسوسی بازداشت شده بود، محکوم کرد.
-روزنامه واشنگتن پست با اشاره به سفر رابرت گیتس وزیردفاع آمریکا به چین اظهارداشت: این سفر با هدف متقاعد کردن چین برای اعمال فشارهای بیشتر بر ایران صورت می گیرد.
-روزنامه نیویورک تایمز اعلام کرد: پاکستان با درخواست آمریکا مبنی بر ماموریت سیا درمناطق قبیله نشین این کشورمخالفت کرده است.
نظر شما