۱۸ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۵۷

باقرزاده مطرح کرد؛

احکام معلمان بدون رتبه‌بندی تا پایان دی ماه صادر می‌شود

احکام معلمان بدون رتبه‌بندی تا پایان دی ماه صادر می‌شود

رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش گفت: ۱۲۰ هزار معلم بدون رتبه‌بندی و تازه استخدام، برای بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی تنها تا پایان آبان فرصت دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقرزاده رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش گفت: ۱۲۰ هزار معلم بدون رتبه‌بندی و تازه استخدام، برای بارگذاری مدارک در سامانه رتبه‌بندی تنها تا پایان آبان فرصت دارند و در طول آذر ماه هم به مدارکشان رسیدگی خواهد شد و در پایان دی ماه احکامش صادر می‌گردد.

وی افزود: ارزیابان حرفه‌ای بر اساس مستنداتی که بارگذاری کردند می‌توانند قضاوت کنند و نمره دهی کنند و رتبه فرد را تعیین کنند، اگر مستنداتی به واقع نباشد توسط ارزیابان بررسی می‌شود و طبق قانون آنها برخورد می‌شود.

باقرزاده اظهار کرد: کسانی که مشمول بخشنامه ۲۳۰ هستند یعنی از بدو استخدام معلم بودند ولی در حال حاضر در پست‌های سازمانی ادارات هستند، مثل بقیه معلم‌ها، از مزایای رتبه‌بندی برخوردار می‌شوند اما تعداد اندکی از همکارانمان هستند که اداری استخدام شدند، یعنی به صورت تخصصی برای یک پست سازمانی مصوب به‌کارگیری شدند و فعلاً مشمول رتبه‌بندی تو این مرحله نمی‌شوند.

کد مطلب 6282006

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
      0 0
      سلام خدمت آقای باقرزاده محترم اگر خاطرتون باشه تعدادی از نیروهای نهضتی فقط با چند ماه کمتر از 60 ماه در سال 91 پیمانی و مهرآفرین شدیم از پارسال هم مجلس تصویب کرده که برای ما کد استخدامی بدهند و تبدیل وضعیت بشیم کمکمون کنید چونبا وضعیت ما آگاهی دارین با فوق لیسانس و 20 سال سابقه هنوز پیمانی هستیم.
    • محمد IR ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
      0 0
      با کارشناسی ارشد و ۳۱ سال سابقه حقوق من همتراز یک فرد دیپلم با ۲۴ سال سنوات شاغل در مرکز بهداشت روستایی است.حالا گوش فلک را با رتبه بندی کر کنید.
    • مریم IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
      0 0
      سلام ودرود دانش اموزانی که کد ۵ فرهنگیان در کارنامه شان ثبت شده بود وبعد اعتراض تایید شدن وهسته گزینش استان ۱۰ آبان اسامیشان را به تهران ارسال کرده کی منتشر میشه خانواده ها منتظر اعلام اسامی هستند
    • موسی حسین ابادی US ۰۱:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
      0 0
      سلام وقت بخیر لطف کنید پیگیر کد شش های مظلوم با تراز بالاتر و 5ترم شاگرد ممتاز بودن باشید
    • س IR ۱۴:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
      0 0
      احتراما سلام اینجانب مدارک بارگذاری کردم به علت اینکه زمان کم داشتم برای بارگزاری ناقص ماند ایا میتوانم دوباره زمان داشته باشم برای بارگزاری مدارک
    • س IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
      0 0
      سلام اینجانب مدارک بارگزاری کردم جواب رتبه بندی راکی اعلام میکنند لطفا راهنمایی کنید ممنون
    • کاظمی IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۰
      0 0
      آقای دکترباقرزاده آزمون موردکاوی کیفیت بخشی کسانی حوزه استانیشون یه جایی دیگه بوده ارسال نشدونمراتشون داخل کارنامه نهایی که جزنمرات مصاحبه یاهمون ارزیابی تکمیلی بودثبت نشد. چراپیگیری نمیشه؟
    • مهرداد باباوند IR ۲۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
      0 0
      جناب دکتر باقرزاده عزیز نزدیک دوسال است از کانون پرورش فکری که از دستگاههای تابعه وزارت آموزش و پرورش است به آ و پ منتقل شده ایم آنهم با عقد تفاهم نامه اکنون چرا باید همه جوانی و عمر ما در آ و پ صفر لحاظ شود و همه سنوات و رتبه و گروه ما را صفر لحاظ کنند مگر غیر از این است که سالها جهت تربیت و پرورش دانش آموزان این سرزمین زحمت کشیده ایم استدعا داریم فکری به حال 450 نفر نیروی انتقالی از کانون پرورش فکری به آ و پ بفرمایید و اقدامات لازم در خصوص اعمال سنوات تجربی این نیروها را ابلاغ فرمائید