پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ بهمن ۱۳۸۶، ۱۵:۵۰

کتابخانه های حوزه دین در مازندران ساماندهی می شوند

کتابخانه های حوزه دین در مازندران ساماندهی می شوند

ساری - خبرگزاری مهر: معاون آموزش و پژوهش سازمان تبلیغات اسلامی مازندران از ساماندهی کتابخانه های حوزه دین در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محسن رضوی راد، ظهر دوشنبه در نشست مشترک ساماندهی کتابخانه های حوزه دین استان در بابل افزود: کارشناسان پژوهش کتابخانه های سازمان ضمن دریافت کتب ارسالی از مرکز نسبت به بررسی و به روز کردن محتوای کتب دقت داشته باشند.

وی در خصوص مدیریت کتابخانه های حوزه دین خاطرنشان کرد: بازدید و سرکشی از کتابخانه موجب می شود تا ضمن آگاهی از وضعیت تنظیم و فهرست نویسی کتب، نسبت به رفع کتب ناقص اقدام می شود.

رضوی راد با اشاره به فعال سازی کتابخانه ها تصریح کرد: به کارگیری روحانیون مستقر، برگزاری مسابقات فرهنگی و کتابخوانی و مشخص نمودن ساعاتی برای سرویس دهی کتابخانه ها به علاقه مندان از دیگر برنامه ها و موارد مدیریت کتابخانه هاست.

به گفته وی باید هماهنگی های لازم از سوی ادارات شهرستان برای اعزام روحانیون مستقر در کتابخانه های استان صورت گیرد.

کد خبر 628740

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha