به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، معاون فنی و عمرانی شهرداری بندرعباس در حاشیه این بازدید اظهار داشت: عمران و آبادی شهر بندرعباس در دو سال گذشته مرهون اتحاد و همبستگی میان دستگاه های اجرایی و توجه ویژه به زمان اجرا و اتمام طرح ها توسط شهرداری بندرعباس است و شهر امروز با شهر پنج ساله گذشته تفاوتهای بسیاری دارد.
علیرضا اسدی لاری با اشاره به جایگاه راهبردی و ملی بندرعباس افزود: شهرداری نیز در عمران و آبادی شهری گامهای بلندی برداشته است و تعامل و همسویی با دیگر دستگاه ها باعث شده هر ساله و در مناسبتهای مختلف طرحهای زیادی در بندرعباس به بهره برداری برسد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری بندرعباس درباره احیای بافت فرسوده این شهر بیان داشت: اجرای طرحهای عمرانی در این بافتها را بسیار اثر گذار است زیرا بزرگترین مشکل شهرهای کشور نبود مدیریت یکپارچه شهرهاست تا بهره گیری از توان مدیریت یکپارچه ساماندهی اوضاع شهر را تحت کنترل قرار داد و اگر بندرعباس نسبت به گذشته به تحول دست یافته است مرهون همدلی مدیران مختلف در دستگاه های گوناگون بوده است.
شهرداران شهرهای استان همدان از طرح های بهسازی نوار ساحلی شامل بوستان در دست ساخت معلولین، دهکده گردشگری غدیر، بلوارهای ساحلی خلیج فارس و پگاه، محل اسکان گردشگران نوروزی، بازارچه های ماهی تازه تاسیس شرق شهر و بافت فرسوده شهر بندرعباس بازدید کردند.
نظر شما