سردار رضا زارعی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: پیست دیزین هرساله در آستانه فصل سرما پذیرای گردشگران و ورزشکاران از سراسر استان تهران است و برای ایجاد امنیت این منطقه گردشگری، تدابیر ویژه ای اندیشیده شده است.
وی افزود: استقرار تیمهای امدادی و انتظامی و چاپ و توزیع بروشور حاوی نکات لازم الاجرا برای گردشگران از اقدامات این تیمها است که با هدف تامین امنیت افراد حاضر در پیست و کنترل شرایط از ابتدای فصل سرما انجام شده است.
زارعی یادآور شد: بروشورهای مذکور برای توزیع در بین گردشگران در اختیار پاسگاه ها و کلانتریهای مستقر در جاده چالوس قرار گرفته است که بین کلیه گردشگران توزیع شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: پس از اطلاع رسانی از ورود کلیه گردشگرانی که به نکات تذکر داده شده ملتزم نباشند برخورد می شود همچنین در این راستا با افراد بدحجاب برخورد ارشادی می شود.
نظر شما