به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسوشیتدپرس، مراسم تجلیل از این شاعر قرن نوزدهمی آمریکا قرار است در سه مرکز فرهنگی کالیفرنیا با برنامه ها و اهداف مختلف برگزار می شود.
اولین تجلیل در تاریخ 30 ژانویه (امشب) در دانشگاه استانفورد برگزار می شود. این مراسم به منظور آشنا کردن بیشتر دانشجویان و شعردوستان با امیلی دیکنسون انجام می شود. در این برنامه قرار است زندگی و اشعار این شاعر خوانده و بررسی شود. دومین تجلیل در همین دانشگاه در تاریخ 13 فوریه و سومین مراسم در 12 مارس برگزار خواهد شد.
امیلی دیکنسون در سال ۱۸۳۰ در شهر امهرست در ایالت ماساچوست آمریکا زاده شد و در سال ۱۸۸۶ در همان شهر و همان خانه درگذشت. او هرگز ازدواج نکرد و تا آخر عمر خود گوشه نشینی برگزید و زندگی خود را با سرودن شعر سپری کرد. اشعار او پس از مرگش منتشر شد.
نظر شما