پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ اسفند ۱۳۸۲، ۱۰:۴۳

عضو كميته دخانيات معاونت پيشگيري سازمان بهزيستي در گفتگو با "مهر " :

75 درصد دختران سيگاري ، اولين سيگار خود را در خانه تجربه كرده اند

بيش از 75 درصد دختران و 34 درصد پسران سيگاري اولين مصرف سيگار خود را در خانه تجربه كرده اند و فقط 9 درصد پسران و 4 درصد دختران اولين سيگار خود را در مدرسه تجربه كرده اند .

 عضو كميته دخانيات معاونت پيشگيري سازمان بهزيستي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت :  تحقيقي كه  بر روي 2 هزار و18 دانش آموز دختر و 2 هزار و5 دانش آموز پسر پيش دانشگاهي صورت گرفته بيانگر اين امر است كه 8/36 درصد دختران و 6/32 درصد  دانش آموزان پسر سيگاري  در طول هفته بين  1 تا 6 نخ سيگار و بقيه بيش از 6 نخ مصرف مي كنند و اين در حالي است كه  تنها 1/11 درصد از والدين پسران و 9/20 درصد والدين  دختران از سيگار كشيدن فرزند خود  مطلع هستند . 

آرين رستمي افزود : بر اساس اين تحقيق 1/37 درصد پسران و 2/34 درصد دختران اولين سيگار را خود تهيه كرده اند و پس از آن در ميان پسران دوستان خارج از مدرسه 4/23 درصد و اقوام و آشنايان  8/18 درصد در گرايش پسران به سيگار نقش داشته اند ، در دختران نيز 9/23 درصد  اقوام و2/15 درصد دوستان خارج از مدرسه  اولين سيگار را به آنها تعارف كرده اند . 

وي با بيان اينكه  2/67 درصد پسران و 9/79 درصد دختران اولين سيگار را از روي كنجكاوي مي كشند، اظهار داشت :  4/2 درصد  پسران همراهي با جمع و 13 درصد دختران كسب لذت را دليل اصلي مصرف سيگار بيان مي كنند .  

رستمي با بيان اينكه  بيشتر سيگاري هاي امروز سيگار كشيدن خود را در سنين كمتر از 18 سال شروع كرده اند، 2/ 2 درصد پسران و 2/8 درصد دختران اولين سيگاررا  از پدر و مادر خود گرفته اند و شايد دليل آن هم اين بوده است كه برخي والدين مي خواهند از اين طريق  كنجكاوي فرزند خود را در مورد سيگار كشيدن در محيطي كنترل شده پاسخگوباشند كه البته درستي و يا نادرستي اين امر جاي بحث دارد .

کد خبر 63008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha