پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۴۴

هیچ مشکلی برای واگذاری زمین در خراسان جنوبی وجود ندارد

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی گفت: امروز در هیچ یک از شهرهای استان مشکل واگذاری زمین نداریم و آمار و ارقام از روند رو به رشد ساخت مسکن خبر می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، عیسی فرهادی ظهر امروز در دومین جلسه هیأت امنای حساب 100 حضرت امام(ره) خراسان جنوبی بر ضرورت پائین آمدن قیمت تمام شده واحدهای مسکونی احداث شده برای محرومین تاکید نمود.

به گفته وی به مناسبت ایام ا... دهه مبارک فجر از سوی استاندار خراسان جنوبی مبلغ 950 میلیون ریال تخفیف ویژه در واحدهای مسکونی ساخت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در نظر گرفته شده است.

معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی افزود: ‌بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در دو سال گذشته موفق به ساخت، تکمیل و واگذاری 63 واحد مسکونی ارزان قیمت برای اقشار کم درآمد و 32 واحد مسکونی انتفاعی در این استان شده است.

وی ادامه داد: که هر کدام از متقاضیان خرید این واحدها در صورتی که واجد شرایط باشند می توانند به بیناد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان مربوطه مراجعه نمایند و از تخفیف ویژه در نظر گرفته شده به مبلغ 10 میلیون ریال‌ برخوردار شوند.

فرهادی گفت: از منابع حساب 100 حضرت امام (ره) مبلغ 670 میلیون ریال کمک بلاعوض علاوه بر اختصاص تسهیلات بانکی مسکن رایج  به مبلغ 1260 میلیون ریال به صورت تقسط دو ساله قرض الحسنه به متقاضیان واحدهای مسکونی اعطا می شود.

کد خبر 632176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha