دکتر رهبر مژدهی آذر در گفتگو با خبرنگار مهر، از کمبود امکانات و عدم ارائه تسهیلات و امتیازات ویژه برای متقاضیان تاسیس داروخانه در این قبیل مناطق، به عنوان عواملی نام برد که باعث شده مناطق محروم با کمبود داروخانه مواجه باشند.
وی با اشاره به اینکه صدور مجوز برای تاسیس داروخانه بر اساس رشد جمعیت و سکونت افراد صورت می گیرد، افزود: این وضعیت برای شهر تهران به ازای هر 6 هزار نفر جمعیت، یک داروخانه است.
مژدهی آذر، در عین حال از صلاحیت دانشگاههای علوم پزشکی برای تاسیس داروخانه خبر داد و گفت: روسای دانشگاهها نیز می توانند در صورت صلاحدید، مجوز برای تاسیس داروخانه در منطقه خود صادر کنند.
عضو شورای عالی داروخانه های ایران، با اشاره به یکی از مناطق کشور در خصوص نیاز به داروخانه بیشتر، افزود: در حال حاضر، اهواز تعدادی داروخانه نیاز دارد اما متقاضی تاسیس وجود ندارد.
وی با انتقاد از اینکه برای تاسیس داروخانه های دولتی تسهیلاتی قائل می شوند که بخش خصوصی از آنها محروم است، اظهارداشت: همواره گفته ایم که داروخانه های دولتی می بایست به عنوان سوپاپ اطمینان باشند و توسعه آنها به ضرر بخش خصوصی خواهد بود.
مژدهی آذرهمچنین از امتیاز بندی برای تاسیس داروخانه خبر داد و گفت: داروسازان مثل پزشکان نیاز دارند که امتیازاتی را برای تاسیس داروخانه در مناطق مختلف کسب کنند.
وی ادامه داد: در تهران و مراکز استانها، حداقل کسب 2750 امتیاز لازم است که بتوان مجوز تاسیس داروخانه گرفت که این امتیازها با توجه به مناطق مختلف کشور، متغییر است.
عضو شورای عالی داروخانه های ایران، گفت: وقتی برای متقاضیان تاسیس داروخانه در مناطق مختلف هیچ تفاوت و امتیاز ویژه ای قائل نباشیم، نمی توان انتظار داشت که افراد به مناطق محروم بروند.
نظر شما